Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem veszik komolyan...

Miért nem veszik komolyan egyes emberek, ha szólnak nekik valamiért?

Figyelt kérdés
Nyilván nem ok nélkül történik. Következménye persze nem lesz, de akkor sem kell nagyon meglepődni, amikor megérkezik a postaládába a friss kutyürülék a nagyon fontos levelekre. Esetleg ha a nevével megegyező email címről kap egy szép levelet. Ezeknek sem lesz semmi következményük. Komolyan kell venni, ha valaki szól valami miatt.
jan. 12. 15:34
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
19 Aki a viccet, humorizalast sem erti, annal sulyos felfogasbeli problemak vannak... egyebkent jelentettem mar fel embert (vallalkozot).
febr. 7. 14:05
 22/32 A kérdező kommentje:
#20 : Szerintem inkább olyat tegyél, amit utána fel is mersz vállalni!
febr. 9. 05:39
 23/32 A kérdező kommentje:
#23: Nem, 20-ast akartam és azt is írtam. Még szerencse, hogy nem személyeskedek! Akkor tartanám magamat igazán értéktelennek!
febr. 9. 16:42
 24/32 anonim ***** válasza:
22, mivel az egész utca láthatná, ezért természetesen fel is vállalnám. Kutyasz.r a postaládába? Megetetném a bátorral aki belerakta. Szép is lenne ha önjelölt megmondóembereknek ugrabugrálnék csak mert ő szólt valamiért. Akármiért.
febr. 9. 17:00
 25/32 A kérdező kommentje:
#25 : Ugrabugrálni nem kell! Következménye viszont mindennek van, azt észben kell tartani!
febr. 9. 17:04
 26/32 anonim ***** válasza:
71%
Úgy-úgy, ezért gondolj rá mielőtt mások postaládájához közelítesz, nehogy a vacsorádat dobd bele...
febr. 9. 17:08
 27/32 A kérdező kommentje:
#26 : Hajaj, ez ugye nem fenyegetés volt?! Valaki nagyon kemény legény, úgy hallom!
febr. 10. 09:02
 28/32 anonim ***** válasza:
58%
Nem, ez egy ígéret, amennyiben a postaládámat kerülgetnéd ilyen szándékkal, kérlek vedd figyelembe...
febr. 10. 17:30
 29/32 anonim ***** válasza:

Ti értitek vagy csak úgy tesztek, mintha értenétek a nevével egyező címet?

Pl. Nagy Béla a neve, akkor Nagyról/Nagyból kap levelet? Vagy Bélából?

febr. 10. 22:30
 30/32 anonim ***** válasza:
58%
Még ő sem érti, nekünk miért kellene? Ő is írt valamit, én is írtam valamit, meg folyamatosan nézegetem a postaládámat. Már egy csomó emailt találtam benn, friss kutyaürüléket szerencsére még nem. Meg amúgy is, citromél címről max. lócitrom jöhetne, már ha jól logikázok.
febr. 11. 10:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!