Miert nem no a cicim?
Figyelt kérdés
17 eves vagyok, elek szexualis eletet. Mar 14 eves korom ota A-s mellem van. Vekony sportos testalkatu vagyok. (jarok edzeni) valaki tudna segiteni, hogy mit kene ennem ahhoz, hogy noljon?tegnap 21:53
1/14 anonim válasza:
Ezt dobta a gép, ha eddig nem nőtt meg, már kicsi az esélye, hogy fog.
2/14 anonim válasza:
Azért még bőven nőhet. Erre ne görcsölj rá.
Meg gondolj arra, hogy ezen később is viszonylag könnyű változtatni, de ha az arcon lenne csúnya azon már nem annyira.
3/14 anonim válasza:
Pasik nagytöbbsége a kicsicicit szereti.
4/14 anonim válasza:
Még megnőhet, de vannak kismellű nők. Vagy elfogadod, vagy később meg is műttetheted.
5/14 A kérdező kommentje:
Nem szeretnem mutetni, gondolkodtam azon, hogy egy picit kene hiznom, de ha mar megdolgoztam a mostani alakomert nem akarom csak ugy feladni ezert.
Lehet, hogy a hormonjaim meg nem kezdtek el ugy dolgozni?
tegnap 22:32
6/14 anonim válasza:
A hízással nem feltétlen nő meg, gondolj a körte alkatra ahol a nők vékonyabbak felül mint alul.
7/14 anonim válasza:
Közéjük tudom dugni a fejem? :D
Mert akkor rendben vannak azok. :D
8/14 anonim válasza:
Miert zavar am? A bakkodnak nagyobb van vagy mi :D
Ritka mikor a vekomy alkathoz nagyobb mell tarsul, plane ha meg edzel is
9/14 anonim válasza:
Nagyobb már nem lesz, csak ha hízol, ilyen a genetikád.
10/14 anonim válasza:
Nem no, de nem baj az. Sokan kis mellekre vagy mell nelkuliekre (is) gerjedunk. :)
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!