Csak szerintem "proli dolog" energiaitalt inni?
Tipikusan ez jut eszembe a hell + cigi kombóról : építőipari munkások, züllött tinik.
RedBull: Menő csávó vagyok, mert megvettem 600ért a redbullt, lehetőleg két órán át iszom, hogy lássák- telik rá'.
Valós ez a jelenség, egyértelműen az aljanép egyik jellemzője az energiaitalfüggőség, és annak közterületen történő fogyasztása, üres dobozok eldobálása. Több oka is lehet ennek, egyrészt maga a függőségekre való hajlam a gyenge jellem és szellemi kiüresedés jele, amit ilyen primitív dolgokkal próbálnak sokan betölteni (hasonlóan a cigihez és alkoholhoz).
Ez egy pótcselekvés is, részben a szorongás oldására, vagy csak unalom ellen. A koffein csak mellékes dolog, sokkal olcsóbban és kulturáltabb módon is hozzá lehet jutni, bár általában ez csak kifogás. Továbbá a birka mentalitásnak is a jele, valamiféle összetartozás érzetet is ad a termékhez kötődő vizuális és kulturális körítés a reklámok és sok más nyilvános helyen történő megjelenése által, amit szintén szeretnek a prolik, mert egyébként nincsenek önálló gondolataik, igényeik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!