#7: értem, szóval mindenre rá lehet mondani, hogy proli, amivel kapcsolatban a beszélő valamilyen negatív asszociációit érez.
Innentől ez már tényleg csak egy töltelékszó.
Egyébként a kérdésben nem volt szó rendszerességről.
júl. 14. 12:06
12/43 anonim válasza:
11 - gyakorlatiasság!!!
júl. 14. 12:10
13/43 anonim válasza:
Nem csak szerinted, sajnos sok hozzád hasonló másokat megszóló tápanyag felszívására alkalmas talajban növő növényi rész van még a világon.Én többre tartom az általad említett melósokat, akik lehet hogy jóindulatú, tisztességes melósok. Lehet valaki diplomás, ha az fogalalkoztatja, hogy ki mit hord miben jár, mit fogyaszt és ezek a sztereotípiák alapján megbélyegzi és lenézi őket. Itt a kérdező valószínűleg eleve elvárásoknak próbál folyamatosan megfelelni, nem a saját céljainak, mert azok hiányoznak. Emiatt másokra is ezt a külsőségekben megmutatkozó megfelelési kényszert erőlteti, mert igazságtalannak tartja, hogy nem élheti az életét saját maga módján, más pedig igen.
júl. 14. 12:11
14/43 anonim válasza:
Értelmes ember nem iszik energiaitalt, a prolik meg literszámra tolják.
júl. 14. 12:12
15/43 anonim válasza:
Én Burnt veszek néha, akkor én remélem hipster proli vagyok. Amúgy elég gáz ránézni valakire és csak a kezében lévő pia alapján megítélni.
júl. 14. 12:18
16/43 anonim válasza:
A vicc, hogy olyan is issza akinek nincs is rá szüksége. :D
júl. 14. 12:24
17/43 anonim válasza:
15!
Az valóban gáz, ha CSAK ARRA alapozol véleményt.
Mindazonáltal akik kellően tudatos kyomon-t folytatnak, azok pontosan tudják, milyen külső vonásokra kell még számításba venni, ami alapján az összes momentumot számításba véve viszonylag megbízható képet kialakítani.
A XXI. sz. annyira felgyorsult, hogy mindenkit nem lesz lehetőség megismerni, kellenek a modellek, és ez egy, épített modell, ami jó kyomon-ra alapozva elég korrektül tud működni.
Tehát: az energiaital csak egy elem!
júl. 14. 12:26
18/43 anonim válasza:
"Amúgy elég gáz ránézni valakire és csak a kezében lévő pia alapján megítélni."
Pedig elég sokat elárul az adott személyről, hogy mit iszik.
júl. 14. 12:28
19/43 anonim válasza:
Amúgy az tök érdekes, hogy a kávéval kapcsolatban nincs ez a sztereotípia. Pedig a koffein, az koffein. Ugyanarról a drogról van szó, csak más köntösben. Én nem azért kávézom, mert elegánsabb/ polgáribb, hanem mert nem szeretem az energiaitalt. De ha valaki azt szereti, miért proli egyből? És ha proli, akkor mi van?
júl. 14. 12:30
20/43 anonim válasza:
Utolsó, a kávé kis mértékben egészséges, az energiaital viszont nem. Ne normalizáljuk már ezeket a dolgokat, mert nagyon egészségtelenek, függetlenül a fő kérdéstől.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!