Mi a véleményetek a papírszívószálról?
Nem vagyok már gyerek, de megkívántam a boltban a kis szívószálas dobozos pöttyös kakaót. Ma mire megittam, a végére elolvadt benne a papírszívószál és nem jött ki az aljából a kakaó.
El sem tudom képzelni, hogy a kisgyerekek, akik az ilyen kis dobozos ivóleveket isszák, hogy érnek a végére. Köztudott, ők nem isszák meg 1 perc alatt az egészet.
Nektek mi a véleményetek?
6
Hát nem tudom, nekem évek óta megvannak, egy se rozsdás, nincs bennuk lerakodas sem... Mondjuk én miután kitisztitom, be szoktam tenni még a mosogatógépbe is egy körre
A képmutatás, a haszontalan alternatívák, és a cinizmus keveréke a papírszívószál. Gyakorlatilag a valódi probléma megtestesülése. Mivel a ragasztóanyag amivel "tartóssá" teszik nem bomlik le, talán még károsabb mint egy rendes műanyagszívószál.
Utálom basszus, aftám lesz tőle szerintem mert hozzáragad a nyálkahartyához és letépi, még rosszabb ha valami adalékanyagtól...
Csak azt a problémát oldja meg hogy nem ragad bele a teknős orrába de csinál ezer másikat. Ez az egész klímaharc állandó cseberből vederbe vergődés azt érzem az ilyenek miatt, mert nem ez az egyetlen példa sajnos...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!