Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek a papírszívó...

Mi a véleményetek a papírszívószálról?

Figyelt kérdés

Nem vagyok már gyerek, de megkívántam a boltban a kis szívószálas dobozos pöttyös kakaót. Ma mire megittam, a végére elolvadt benne a papírszívószál és nem jött ki az aljából a kakaó.

El sem tudom képzelni, hogy a kisgyerekek, akik az ilyen kis dobozos ivóleveket isszák, hogy érnek a végére. Köztudott, ők nem isszák meg 1 perc alatt az egészet.

Nektek mi a véleményetek?

2024. júl. 13. 10:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanaz mint a papír pohárról. Kaka.
2024. júl. 13. 11:02
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Vannak jobb minőségűek, a Starbucksossal simán megiszom az egész italt rendesen, de nem a kedvencem. Ilyen kis dobozos cuccokat nem szoktam venni.
2024. júl. 13. 11:07
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Borzalmas. Ha moziba megyek mindig viszek normálisat
2024. júl. 13. 11:11
 4/18 anonim ***** válasza:
37%
Semmilyen problémát nem okoz, a gyerekemnek sem.
2024. júl. 13. 11:23
 5/18 anonim ***** válasza:
84%
Nem szeretem, ezért vettem fém szívószál készletet.
2024. júl. 13. 11:24
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
5# Először én is azt vettem, de egyszer rossz ízt éreztem és belenéztem és vagy penész vagy rozsda volt benne, fogalmam sincs mert a szívószálhoz adott tisztító sem hozta ki. Kidobtam inkább őket mert kettő kivételével mind olyan volt. Üveget vettem helyette, annál az anyagnak biztos nem lesz baja és látom is rendesen, hogy tiszta-e.
2024. júl. 13. 11:55
 7/18 anonim ***** válasza:
33%

Egy szépen becsomagolt agresszív attitűd. "Papírszívószálat használok, én jó vagyok, vigyázok a környezetre". Közben meg emberileg egy hulladék. Akinek nem inge, persze nem veszi magára. De nagyrészt ez van. Ugyanúgy az elvakult kutyaimádat, a vegánság, meg még egy sereg dolog.

És nem az a gond, ha valaki ebben hisz, abszolút joga van hozzá.

Az agresszív hittérítéssel van a baj.

2024. júl. 13. 12:02
 8/18 anonim ***** válasza:
21%
Ha szétolvad, kidobom a szálat és a lukacskán át kiiszom a dobozt megdöntve. Ennyire egyszerű, csak gondolkodni kéne.
2024. júl. 13. 13:44
 9/18 anonim ***** válasza:
79%
ma 13:44 Igaz. És pisilni, kakilni is lehet a parkban, az út szélén egy bokorba. Ez ilyen egyszerű, csak gondolkodni kéne.
2024. júl. 13. 13:47
 10/18 A kérdező kommentje:
#9: :DD
2024. júl. 13. 13:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!