Az orvosok miért lekezelőek a betegekkel?(Tisztelet a kivételnek)
Különösen ebben a melegben mindenki ingerlékeny, a napokban azért fenyegettek meg, mert nagyon meleg van a kórteremben és fel fognak jelenteni. Légkondira nincs pénz, a függöny rövid és vékony, talán hozzak legyezőt?
Olyan is volt nemrég, hogy elhunyt a szobatárs és nem tüntették el onnan azonnal (nem is kell egyébként azonnal elvinni), ezzel óriási traumát okoztunk és pszichológushoz kell járnia, nekünk meg majd a bíróságra, jajnekünk. És a kedves rokonság is jött ordibálni. Ezek után az ember gyomorideggel megy bárkihez.
Annyi bírom h a jó öreg magyar szolgalelkűség itt megnyílvánul. Jajj szegény bunkóparaszt orvos, a buksiját ne simogassam meg, amiért keveset keres és nehéz a munkája?
Sztem is arról van szó, amit az egyik válaszoló is írt: lesz vmiféle istenkomplexusuk, ezt azért is meg tudom erősíteni, mert mérnöki területen dolgozom, és az orvos ügyfelek eléggé problémásak, mert semmilyen utasítást tartanak be és mindent jobban tudnak.
a másik meg az,h mert megtehetik. szigorúan büntetik, aki orvost üt meg, egy beteg kiszolgáltatott ember meg általában nem szól vissza.
12 órát voltam múlt héten sürgősségin, a nővérek orvosok többsége teljesen normális volt.
Volt viszont egy 40 körüli orvos, aki durva és bunkó volt.
Ha az utcán így beszél volna velem, biztos megverem. így viszont nyugodtan levezetheti a frusztrációit másokon.
Ez a ki vagyok komplexus a másik oldalról is igaz.
A vezérigazgató, mérnök stb. urak egy része elég problémás beteg.
Mindent jobban tud, azt nem úgy kell szedni mert ő jobban tudja, parancsolgat, hogy egy infúzió lesz meg a szőke nővér jöjjön, kikéri magának, hogy a falusi suttyó szomszédját előbb látják el, őt igazgató úrnak szólítsák, mi az hogy Kovács János meg Kovács bácsi és hasonlók.
Kb. mint az orvos betegek egy része, ahol a fogorvos nagyjából vizsgáztatja a tök más szakmában dolgozót. Az önkéntesen távozók jó része is orvos, mert ő ugye mindig jobban tud mindent. Akkor minek jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!