Az orvosok miért lekezelőek a betegekkel?(Tisztelet a kivételnek)
Amit te lekezelőnek érzel az elképzelhető, hogy az orvosnak csak napi rutin.
Én visszakérdeznék. A betegek miért viselkednek bunkón az orvosokkal és az ápolókkal?
Valaki ilyen, belefásult vagy simán gyökér.
Én normálisan szoktam viselkedni, de vannak nálunk is flegmák, valaki a kollégákkal is ilyen, valaki meg nem. A legfurább az a csaj, aki a kollégákkal irtó mézesmázos, de múlt héten úgy leteremtett egy nénit kb. a semmiért, hogy én éreztem magam szarul mellette.
másfél pipásnak reggel elgurultak a gyógyszerei. :D
Kérdező, én minden dokival jól elbeszélgetek, az asszisztensekkel van néha bajom, meg az ápolókkal.
50 éves vagyok, de gyakorlatilag egy dokival se volt még problémám.
Valószínű a tőlük eléggé eltérő habitusú emberek idővel bosszantják őket is.
Szerintem azért, mert bunkók a betegek. Tegyük fel kifogott előtted vagy 3 idegbeteg farhát-nyuggert, utána már nem lesz türelme a többi normális beteghez.
Sokazor tapasztalom pl kardiológián, hogy a falusi paraszt öregek ordibálnak, hepciáskodnak az orvossal, ápolókkal. Rosszabbak, mint a cigányok.
Két elméletem van:
A) Azt a tipukus én mindent jobban tudok, az én valagamból jön a napfény, én itt élet és halál ura vagyok, én itt kiscsászárként viselkedhetem.
B) Gyűlölik az embereket, gyűlölik a munkájukat, lehet soha nem is voltak emberek közelébe valók, csak klassz ötlet volt orvosnak menni, mert menő és lehet magánpraxis, meg egy valag pénzt kilapátolni a rendszerből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!