Miért kérdezik állandóan azoktól a nőktől, akik elvárják, hogy a férfinek legyen lakása és kocsija, hogy mit nyújt cserébe?
Mi vagy te? Kapitalista?
Meg mi az hogy sem sehogy? Hát magát adja bele.
Csak az incelek mérik cserekereskedelembe a párkapcsolatot. Egy nő felbecsülhetetlen érték.
Ilyen drága a csajozó tanfolyam?
"A nő magát adja bele a kapcsolatba"
Szeretnélek emlékeztetni drágám,hogy a pasi is bele adja magát ugyanúgy mint a nő.Ez 1-1
De ez mellett mit tesz még bele a csajszi?
Nem sokat.Tisztelet a kivételeknek.Egy pasi az inkább megéri a nőnek hogy legyen, mint fordítva szerintem.
Érted már, nem?
Nem,mi?
Gondoltam...
Az igazi férfi büszke, önérzetes, és az övé az utolsó szó.
Büszke arra a nőre akivel van, és ezt mindig el is mondja neki, nem csak kimutatja.
Önérzetes ha valaki rosszat mer mondani azzal a nővel akivel van, és a végsőkig kiáll mellette.
Övé az utolsó szó, ami úgy hangzik, hogy igen drágám, igazad van drágám, úgy lesz drágám.
És nem rinyál hogy ha a nő a biztonságra megy. Hol vannak ezek?
Ja most látom, hogy én voltam, aki legtovább kitartott a hülyeségben veled...
Igen, ahogy #52 is írta. Nem incelkedés, meg nem kapitalizmus, egyszerűen a normális ember egyenlő felek mentén gondolkozik, nem pedig egy irracionálisan elbillent helyzetben, ahol kvázi azt várod, hogy az egyik adjon mindent, a másik csak létezik, de azért még a feltételeket is egyoldalon ő szabja.
A nő magát adja a kapcsolatba, a férfi is magát adja, akkor vagyunk nullán. A nőtől ennyi, a pasi meg adjon minden mást? Ahogy ügyesen kimozogtad a témát, ha a nő annyit ad, hogy van, akkor a pasi onnantól azt csinál valami, amit akar, ahogy és amikor akar, mert ugye így fair, nem?
#55 Incel vagy
#56 Te is
#57: Én írtam mindkét választ...
Meg tudod magyarázni, hogy a válaszom alapján miért is gondolod, hogy incel lennék?
(Pro tipp, guglizz rá az incel kifejezésre, mielőtt válaszolsz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!