Mégis mi a fene van a férfiakkal a mai világban?
Előre bocsátom.. sose voltam az a férfigyűlölő nő, aki szerint minden férfi egyfroma és mindegyik egy szr szemét, a nők meg hibátlanok.
Magas szőke 20as éveimben járó nő vagyok, megszoktam néha a bámulást 1-1 beszólást, de azokat is elengedtem, sosem csináltam ügyet ilyenekből.
De annyi minden történt mostanság nő ismerőseimmel és ma konkrétan 500m-t haladtam az elektromos rolleremmel hazáig, ezidő alatt kb 5x dudáltak és ordibáltak utánam a kocsiból a 19 éves suhanctól kezdve a 70 éves papin át az apukáig aki mellett ott ül a pár éves kisgyerek. A dudálgatást nem csak én ijedtem meg annyira hogy még majdnem ki is estem eléjük a rollerrel, de minden biciklis autós gyalogos figyelmét elvonták. A roppant kihívó szett amiben voltam egy hosszú, bő farmer és egy sima fekete póló! Komolyan itt tartunk lassan hogy egy nő nem sétálhat végig egy utcát attrocitás nélkül? Valahol azért is sajnálom mert úgy látom tényleg nagyon sok férfi ilyen, és ezek miatt előítéletesek a nők a normálisakkal is.
Bocs hogy hosszú és zagyva és nem is igazán kérdés csak ki kellett írjam magamból..
Mégis mi a fene van a nőkkel a mai világban? Miért bunkó és flegma a legtöbb és miért csak annyi a szókincsük hogy: Szia, igen, nem, igeen, igeen, Hagy békén, kancsal, csúnya stb? Miért csak rövid tőmondatokban válaszolnak a férfiaknak aztán meg eltűnnek azaz sghostingolnak vagy tiltanak lefele? Miért nem lehet a mostani 10-en és 20-on éves nőkkel komolyan elbeszélgetni, témázgatni és a végén ha kölcsönös a szimpátia akkor randizni menni és ott kiderülne ténylegesen hogy igen vagy nem?
Régen sokkal jobb volt miden mind a férfiak mind a nők is!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!