Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mégis mi a fene van a férfiakk...

Mégis mi a fene van a férfiakkal a mai világban?

Figyelt kérdés

Előre bocsátom.. sose voltam az a férfigyűlölő nő, aki szerint minden férfi egyfroma és mindegyik egy szr szemét, a nők meg hibátlanok.

Magas szőke 20as éveimben járó nő vagyok, megszoktam néha a bámulást 1-1 beszólást, de azokat is elengedtem, sosem csináltam ügyet ilyenekből.

De annyi minden történt mostanság nő ismerőseimmel és ma konkrétan 500m-t haladtam az elektromos rolleremmel hazáig, ezidő alatt kb 5x dudáltak és ordibáltak utánam a kocsiból a 19 éves suhanctól kezdve a 70 éves papin át az apukáig aki mellett ott ül a pár éves kisgyerek. A dudálgatást nem csak én ijedtem meg annyira hogy még majdnem ki is estem eléjük a rollerrel, de minden biciklis autós gyalogos figyelmét elvonták. A roppant kihívó szett amiben voltam egy hosszú, bő farmer és egy sima fekete póló! Komolyan itt tartunk lassan hogy egy nő nem sétálhat végig egy utcát attrocitás nélkül? Valahol azért is sajnálom mert úgy látom tényleg nagyon sok férfi ilyen, és ezek miatt előítéletesek a nők a normálisakkal is.

Bocs hogy hosszú és zagyva és nem is igazán kérdés csak ki kellett írjam magamból..

2024. júl. 7. 10:50
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom,én is fizikai munkás vagyok,de eszembe nem jutna nőknek beszólogatni,meg füttyögni.Az meg főleg meglepő,hogy mindenféle kategóriájú férfitől ezt tapasztalod.Szerintem nincs elég önbizalmuk,és így leplezik.Mert nem tudom 10 ilyen füttyögésből hány jön be valakinek,gyanítom,hogy 0.Ahhoz,hogy működjön,oda kéne menni a nőhöz és legalább értelmesen elbeszélgetni vele.
2024. júl. 8. 23:19
 22/26 anonim ***** válasza:
33%

Mégis mi a fene van a nőkkel a mai világban? Miért bunkó és flegma a legtöbb és miért csak annyi a szókincsük hogy: Szia, igen, nem, igeen, igeen, Hagy békén, kancsal, csúnya stb? Miért csak rövid tőmondatokban válaszolnak a férfiaknak aztán meg eltűnnek azaz sghostingolnak vagy tiltanak lefele? Miért nem lehet a mostani 10-en és 20-on éves nőkkel komolyan elbeszélgetni, témázgatni és a végén ha kölcsönös a szimpátia akkor randizni menni és ott kiderülne ténylegesen hogy igen vagy nem?

Régen sokkal jobb volt miden mind a férfiak mind a nők is!

2024. júl. 13. 13:22
 23/26 anonim ***** válasza:
0%
Én sem vagyok amúgy az a nőknek ok nélkül beszólogatós típus. Mondjuk itt Gyakori Kérdések oldalon a sok bunkó és nagyképű nőnek viszont leírom a magamét!
2024. júl. 13. 13:26
 24/26 anonim ***** válasza:
0%
Látom a 22-es válaszom kiidegelt benneteket pedig csak őszinte voltam mint mindig. Nektek amúgy kedves lepontozók sikerül a mostani tinilányokkal olyan beszélgetést kialakítani hogy elkezditek 10 óra fele délelőtt és délig beszélgettek? Na ugye! Mégegyszeri jó lepontozást ti sértődött igazságfóbiások!
2024. júl. 15. 07:51
 25/26 anonim ***** válasza:
29%
Bár lehet csak egy átlagos kétkezi melósnak nem válaszolnak a nők. Ha vállalkozó lennék lehet megeredne a nyelvük és nem csak ghostingolás lenne azaz a nem válaszolás.
2024. júl. 15. 07:52
 26/26 anonim ***** válasza:
25%
Ez most komolyan akkora problema?:D hogy kerdest kell kiirni rola? Ki a francot erdekel? En is kaptam/kapok ilyen beszolasokat, de nem igazan kavar fel.
szept. 18. 12:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!