Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mégis mi a fene van a férfiakk...

Mégis mi a fene van a férfiakkal a mai világban?

Figyelt kérdés

Előre bocsátom.. sose voltam az a férfigyűlölő nő, aki szerint minden férfi egyfroma és mindegyik egy szr szemét, a nők meg hibátlanok.

Magas szőke 20as éveimben járó nő vagyok, megszoktam néha a bámulást 1-1 beszólást, de azokat is elengedtem, sosem csináltam ügyet ilyenekből.

De annyi minden történt mostanság nő ismerőseimmel és ma konkrétan 500m-t haladtam az elektromos rolleremmel hazáig, ezidő alatt kb 5x dudáltak és ordibáltak utánam a kocsiból a 19 éves suhanctól kezdve a 70 éves papin át az apukáig aki mellett ott ül a pár éves kisgyerek. A dudálgatást nem csak én ijedtem meg annyira hogy még majdnem ki is estem eléjük a rollerrel, de minden biciklis autós gyalogos figyelmét elvonták. A roppant kihívó szett amiben voltam egy hosszú, bő farmer és egy sima fekete póló! Komolyan itt tartunk lassan hogy egy nő nem sétálhat végig egy utcát attrocitás nélkül? Valahol azért is sajnálom mert úgy látom tényleg nagyon sok férfi ilyen, és ezek miatt előítéletesek a nők a normálisakkal is.

Bocs hogy hosszú és zagyva és nem is igazán kérdés csak ki kellett írjam magamból..

2024. júl. 7. 10:50
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
61%

Hát el kell szomoritsalak ez főként Magyarországon van így. Az általánosítás pedig rossz, ahol én élek, ott nem ilyenek a férfiak - lehet a két fal között, de utcán és munkahelyen ilyet nem csinálnak.

:) de én nem véletlenül jöttem el Magyarországrol. Az összes munkahelyemen a pasik atleptek minden határt...

2024. júl. 7. 10:54
 2/26 anonim ***** válasza:
77%
Lehet pontozgatni. Egy balkáni szánalmas szintre zullesztettek az országot, ez lett az eredménye. Puszi
2024. júl. 7. 11:08
 3/26 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem semmi meglepő nincs abban, hogy egy feltétlezhetően csinos nőnek az utcán dudálgatank a prolibb férfiak. Bármennyire is közönséges az ilyen, minig lesznek ilyenek.
2024. júl. 7. 11:24
 4/26 anonim ***** válasza:
53%
Arra esetleg nem gondoltál, hogy szabálytalanul közlekedsz, és azért dudálnak?😃
2024. júl. 7. 11:30
 5/26 A kérdező kommentje:
Kedves 4-es, nem, nem közlekedek szabálytalanul :)
2024. júl. 7. 11:33
 6/26 A kérdező kommentje:
Az a meglepő benne még mindig számomra, hogy egy férfit az sem zavar, hogy a fél család ott ül mellette. Nem gond, hogy ezt látják a gyerekei, hogy ki kell üvölteni egy nőnek a kocsiból hogy “de megbsználak angyalka” és hasonlók.. meg hogy az indokolatlan dudálással/ordítással zavarja, esetleg veszélyezteti a közlekedés többi résztvevőjét.. mert ennél a mai esetnél az egész utca az úriemberre figyelt..
2024. júl. 7. 11:37
 7/26 anonim ***** válasza:
86%

@3 Egyáltalán nem szükségszerű. Óriási a szórás ilyen téren. Közép-Amerikában állandó a füttyögés, Norvégiában meg adott esetben kivágnak érte a munkahelyedről (nagyon helyesen).

Természetesen teljesen elfogadhatatlan, hogy egy nő ne tudjon biztonságban, nyugalomban közlekedni, zaklatás nélkül.

2024. júl. 7. 11:41
 8/26 anonim ***** válasza:
93%

Hidd el, hogy régen is voltak ilyenek, nem csak a jelenkor vívmánya ez, hogy autóból dudálgatnak a férfiak..

Bármennyire is morálisan problémás számodra, aki képes dudálgatni azt pont nem fogja érdekelni, hogy ott van-e mellette a kisgyerek vagy sem.

Mind azt írtam, szerintem is proli dolog de egyáltalán nem meglepő..

2024. júl. 7. 11:41
 9/26 anonim ***** válasza:
84%

Egy szóval se mondtam, hogy ne lenne problémás, csak azt mondtam, hogy számomra egyáltalán nem meglepő. Elég sötétnek és szarnak látom a világot és a társadalmat főleg, így az ilyen "apróbb" dolgokon én már fent se tudok akadni és meg sem lep. Mint ízt írtam, hogy vannak prolik és mondhatni ez megszokott. Nálunk legalábbis.. lehet más fejlettebb országban, mint írtad példának Norvégiát ott nem az, de sajnos nem ott élünk, hanem itt Magyarországon ami félig meddig egy balkán.

2024. júl. 7. 11:46
 10/26 anonim ***** válasza:
12%
Érdekes, én 157 cm 49 kg formásan vékony sportos csinos nőként kb. sehol nem tapasztalom ezt. Nem dudálgatnak, nem füttyögnek. Péntek esténként a részegek szólnak néha utánam, de ennyi. Ellenben nagyon jó pasijaim szoktak lenni. Akkor most ez hogy van? Szerintem vagy nagyon kihívóan öltözködsz, vagy nem tudom, de ha én jó nőként nem tapasztalok ilyet…akkor te miért.
2024. júl. 7. 12:11
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!