Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mégis mi a fene van a férfiakk...

Mégis mi a fene van a férfiakkal a mai világban?

Figyelt kérdés

Előre bocsátom.. sose voltam az a férfigyűlölő nő, aki szerint minden férfi egyfroma és mindegyik egy szr szemét, a nők meg hibátlanok.

Magas szőke 20as éveimben járó nő vagyok, megszoktam néha a bámulást 1-1 beszólást, de azokat is elengedtem, sosem csináltam ügyet ilyenekből.

De annyi minden történt mostanság nő ismerőseimmel és ma konkrétan 500m-t haladtam az elektromos rolleremmel hazáig, ezidő alatt kb 5x dudáltak és ordibáltak utánam a kocsiból a 19 éves suhanctól kezdve a 70 éves papin át az apukáig aki mellett ott ül a pár éves kisgyerek. A dudálgatást nem csak én ijedtem meg annyira hogy még majdnem ki is estem eléjük a rollerrel, de minden biciklis autós gyalogos figyelmét elvonták. A roppant kihívó szett amiben voltam egy hosszú, bő farmer és egy sima fekete póló! Komolyan itt tartunk lassan hogy egy nő nem sétálhat végig egy utcát attrocitás nélkül? Valahol azért is sajnálom mert úgy látom tényleg nagyon sok férfi ilyen, és ezek miatt előítéletesek a nők a normálisakkal is.

Bocs hogy hosszú és zagyva és nem is igazán kérdés csak ki kellett írjam magamból..

2024. júl. 7. 10:50
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
87%
@11 Ennél azért lehetnél szolidárisabb. Még ha bikiniben mászkál is az utcán, az sem ok arra, hogy bárki dudáljon vagy füttyögjön, mondom ezt férfiként.
2024. júl. 7. 12:16
 12/26 A kérdező kommentje:
Tehát akkor már a farmer póló is útszéli rbanc öltözet :)
2024. júl. 7. 12:16
 13/26 anonim ***** válasza:
64%
#12 hát, ha mondjuk pcsanadrágban járkál valaki vagy köldökig kivágott pólóban, az szerintem ezeken a reakciókon sem lepődik meg. Proli munkáspasik mindig is voltak és lesznek is. Nem kell úgy tenni, mintha ez újdonság lenne :D
2024. júl. 7. 12:18
 14/26 anonim ***** válasza:
85%

Ez nem mostanában van, én a 80-as évek közepén érettségiről mentem haza (matrózblúz, lábszárközépig érő loknis kék szoknya-akkor ezt hordtuk- tűsarok. A sulitól kb 1 km-t kellett mennem a járdán hazáig, rendszeres volt a rámdudálás (egyik Nobel díjas még ki is ordított, hogy hosszúcombú lány). Na, ez 84-ben.

Rá 30 évre a 16 éves lányom gimis ünneplőben (matrózblúz, fekete ceruzaszoknya, a vonatra várt. Beszól neki egy pasi, hogy "de jó p...csád van". Aztán: lányom mesélte, hogy a vőlegényével mentek Pesten, körút, szembe jön a migri hapsika, felesége tolja a gyereket babakocsiban, pasi odaszól a lányomnak angolul, hogy jön-e szexelni.

Mindig így volt, és még ennél rosszabb is volt, én utáltam. Soha nem voltak kihívó, inkább elegánsan csinos, de mindig észrevettek az ilyen f.szok. (Ma már védett korban vagyok:)))

2024. júl. 7. 12:25
 15/26 anonim ***** válasza:
7%
Jaj te szegény! hát mindjárt rendezünk neked valami aláírásgyűjtést ezzel kapcsolatban jó?
2024. júl. 7. 12:53
 16/26 anonim ***** válasza:
20%

Szerintem sem jellemző ez a viselkedés. Nem tudok másra gondolni, minthogy rendkivűl kihívoan, például szinte meztelenűl, minden létező kressz szabályt megszegve közlekedsz, és ezért dudálnak.

:))))

2024. júl. 8. 01:31
 17/26 A kérdező kommentje:
Aki szerint kihívóan öltözök az olvassa már el mégegyszer, figyelmesen a leírtakat
2024. júl. 8. 08:59
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem mai jelenség, bizonyos helyeken van nem 1, nem 2 "férfi", aki így "udvarol". Azok mindig ilyenek voltak és lesznek, a gyerekeiket is így nevelik sajnos. Ignorálni kell őket, és kész.
2024. júl. 8. 14:54
 19/26 anonim ***** válasza:
71%

Sajnos valóban már egy jó ideje meglévő dologról van szó, ami még így sem jelenti azt, hogy normális, vagy elfogadott jelenséggé kéne, hogy tegye ezt. Vannak emberek, akik olyan szinten ragadtak, hogy nekik ez egyenlő az udvarlással. Nekik ez egyfajta bepróbálkozás, mert máshogy nem megy, aztán reménykednek, hogy valaki horogra akad.

Tudom, mennyire pocsék érzés, főleg, mert egyre többen züllenek le erre a szintre.. próbáld meg nem magadra venni, és figyelmen kívül hagyni. Bár könnyű mondani.

1-2 éve, már nem emlékszem pontosan mikor, felújítások, építkezések voltak az egyetemünkön, és annak környékén. Össze sem mertem számolni, napi szinten (!) hány hujjogást, fütyülést, odaszólást kaptunk mi, lányok, nők az ott dolgozó munkásoktól. És télen is ez ment, szóval még csak fel sem merülhetett a gyanú, hogy "biztos kiprovokáltuk belőlük".

2024. júl. 8. 15:23
 20/26 anonim ***** válasza:
75%
Édesapám fizikai munkás, volt szerencsém többször beszélgetni a munkatársaival, egyszer feljött a nők utáni füttyögés, mondták, hogy ők is csinálják, persze, hát biztos örül neki az adott nő, hogy észrevették, hogy milyen szép. Nem hitték el nekem, hogy ez nem így van, sőt, egy csomó nő számára inkább zavaró, vagy megalázó. Pláne, ha az illető még nagyon fiatal. Egyszerűen nem lehetett meggyőzni őket arról, elsőkézből sem, hogy nem, nem örülünk neki, nem esik jól, sőt.
2024. júl. 8. 20:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!