Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ennyire nehéz elfogadni...

Miért ennyire nehéz elfogadni a saját homoszexualitásomat?

Figyelt kérdés

2024. júl. 6. 17:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%

Ez is Te vagy, magadat pedig szeresd és fogadd el,ahogy vagy !

Tudom,mit beszélek mert én is meleg vagyok .

2024. júl. 6. 17:15
 2/11 anonim ***** válasza:
22%
Mert ki akar beteg lenni
2024. júl. 6. 17:16
 3/11 anonim ***** válasza:
93%

Csordamentalitás; az emberek szeretik követni a példát, nem szeretnek kilógni a sorból.

Manapság pedig a melegség még mindig azt jelenti, hogy kilógsz a sorból, sőt, mások rosszindulatát is magadra vonatod vele (lásd #2es válaszoló, bár remélem törlik majd a kommentjét)

Még ha racionálisan képes is vagy felfogni hogy nem gáz melegnek lenni, + tudod hogy mások véleménye sz.rt sem ér, mentálisan még így is megterhelő lehet.

Keress saját közösséget akikhez tartozhatsz, és akkor majd jobb lesz.

2024. júl. 6. 17:21
 4/11 anonim ***** válasza:
56%

Egy ilyen országban, ahol a kormány és az átlagember is olyan, mint a 2. válaszoló, inkább az lenne furcsa, ha könnyen elfogadnád. Tök természetes, hogy nehéz elfogadnod, hiszen olyan környezetben élsz, ahol a csapból is az folyik, hogy te mekkora egy darab sz@r vagy amiért nem ciszheterónak születtél.

Szelektáld a baráti körödet, szakítsd meg a mérgező emberekkel a kapcsolatot, és próbáld elsősorban elfogadó emberek társaságát keresni! Nem könnyű, főleg ha családtagjaid is vannak, akik homofóbok, és nem is megy egyik napról a másikra, de pár év alatt ki lehet építeni egy támogató közeget. Nagyon sokat segít.

2024. júl. 6. 17:27
 5/11 anonim ***** válasza:
76%
Te nem a homoszexualitásodat nem tudod elfogadni, hanem saját magadat. Önbizalomhiányos vagy, ez ordít rólad, ennek már csak egy szelete, hogy a melegségedet nem tudod elfogadni. Senki sem önbizalomhiányosan születik, tele gátlásokkal. Azt bizony valaki/valakik belédpakolták, a gátlásokat és a szégyenérzetet. Ezek gonosz emberek, akik rosszat akartak/akarnak neked. Szabadulj meg tőlük. A melegség helyzete szerintem Magyarországon javulni kezd, míg a 2000-es évek elején/közepén tojással dobálták a neonácik a Prideon vonulókat, ma már van max 1-2 "békés" ellentüntető kb és azokat is leszarja mindenki. Politika szinten ja elég gáz a Fidesz az állandó gender és meleg ellenes uszításával, de azt gondolom, a társadalom alapvetően elfogadóbb és toleránsabb lett. A másik, hogy szerintem sokakban élhet az a tévképzet, hogy a melegek mind szexuálisan túlfűtöttek, fűvel-fával szexelnek, meleg szaunákban szopnak vadidegeneket, nemi betegek stb.. és társai.. De ezek csak sztereotípiák. Biztos ilyen is van nem is kevés, de van, aki normális, monogám párkapcsolatot szeretne. Szóval nem szabad a melegeket egy kalap alá venni. Egyébként te pedig elsősorban önbizalomhiányos, gátlásos, lelkileg sérült ember vagy. Az, hogy a homoszexualitásodat nem tudod elfogadni, az ennek csak hozadéka.. Ezúton is gratulálok a "nagyszerű" szülőknek a gátlásosságod kialakulásában, mert ezt a nagy gátlásosságot és szégyenérzetet fix, hogy ők pakolták beléd... 😒
2024. júl. 6. 17:35
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert sok ember elítéli,ezért te is elítéled magadban.
2024. júl. 7. 08:44
 7/11 anonim ***** válasza:
38%
Például a kormány évtizedes gyűlőletkampánya miatt. Ha soha nem hallotad volna senkitől sem, hogy a melegek rosszak, akkor magadtól soha sem jutott volna eszedbe, hogy bármi probléma lenne veled.
2024. júl. 8. 15:17
 8/11 veszettkecske ***** válasza:
100%

Pedig ha bekapcsolom a tv-t, pl sorozat:észbontók :D, film : Sherk (Pinokkió pl:D)- és lehetne sorolni végtelenségig nem igazán homofóbok, mint ahogy a társadalomra sem lehet már szerintem ezt mondani, itt vidéken is konkrétan lehet tudni, ismerőseim is, rokonom is, szóval aki azt mondja nem elfogadott, az nem tudom hogyan érti.

Szóval akkor miért?

2024. júl. 8. 19:24
 9/11 anonim ***** válasza:
Inkább örülj neki. Én heteró vagyok, soha nem lesz esélyem senkit találni. Néha azt kívánom bár én is meleg lennék...
2024. júl. 9. 14:45
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
9# Ki kell, hogy ábrándítsalak, a melegeknek sokkal nehezebb.. 99% csak farokfotót küld és kap, majd kiveri rá, ennyi... Találkozni meg egyik sem akar, mert beijed, csak alkalmit, meg kalandozást.. Már ha egyáltalán eljön..
2024. júl. 9. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!