Miért ennyire nehéz elfogadni a saját homoszexualitásomat?
Ez is Te vagy, magadat pedig szeresd és fogadd el,ahogy vagy !
Tudom,mit beszélek mert én is meleg vagyok .
Csordamentalitás; az emberek szeretik követni a példát, nem szeretnek kilógni a sorból.
Manapság pedig a melegség még mindig azt jelenti, hogy kilógsz a sorból, sőt, mások rosszindulatát is magadra vonatod vele (lásd #2es válaszoló, bár remélem törlik majd a kommentjét)
Még ha racionálisan képes is vagy felfogni hogy nem gáz melegnek lenni, + tudod hogy mások véleménye sz.rt sem ér, mentálisan még így is megterhelő lehet.
Keress saját közösséget akikhez tartozhatsz, és akkor majd jobb lesz.
Egy ilyen országban, ahol a kormány és az átlagember is olyan, mint a 2. válaszoló, inkább az lenne furcsa, ha könnyen elfogadnád. Tök természetes, hogy nehéz elfogadnod, hiszen olyan környezetben élsz, ahol a csapból is az folyik, hogy te mekkora egy darab sz@r vagy amiért nem ciszheterónak születtél.
Szelektáld a baráti körödet, szakítsd meg a mérgező emberekkel a kapcsolatot, és próbáld elsősorban elfogadó emberek társaságát keresni! Nem könnyű, főleg ha családtagjaid is vannak, akik homofóbok, és nem is megy egyik napról a másikra, de pár év alatt ki lehet építeni egy támogató közeget. Nagyon sokat segít.
Pedig ha bekapcsolom a tv-t, pl sorozat:észbontók :D, film : Sherk (Pinokkió pl:D)- és lehetne sorolni végtelenségig nem igazán homofóbok, mint ahogy a társadalomra sem lehet már szerintem ezt mondani, itt vidéken is konkrétan lehet tudni, ismerőseim is, rokonom is, szóval aki azt mondja nem elfogadott, az nem tudom hogyan érti.
Szóval akkor miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!