Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mint tudjuk, az életben van...

Mint tudjuk, az életben van mindig fent és lent, mindenki számára, egy végtelen skálán. A lentnek is végtelen variációja van, a fentnek is, meg a kettő között is. Te a saját életed hogy értékeled, milyen a fent-lent arány?

Figyelt kérdés

Főleg mostanság, de ha valaki le akar menni gyerekkorig, az is érdekes lehet.

Ezt a fent-lentet úgy értem, ahogy a mondás tartja: az élet olyan, mint egy hullámvasút. Néha van fenn, néha lenn. Remélem értitek, mire gondolok.

2024. júl. 5. 12:52
 1/9 anonim ***** válasza:
79%

"Te a saját életed hogy értékeled, milyen a fent-lent arány?"

Jó: 70-80%

Rossz: 30-20%

2024. júl. 5. 12:59
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
6 éve lent vagyok.
2024. júl. 5. 13:11
 3/9 anonim ***** válasza:
2: Miért, azt megkérdezhetem?
2024. júl. 5. 14:05
 4/9 anonim ***** válasza:

#3 biztos mert gyenge vagyok.

Voltam pszichológusnál aki átküldött idővel egy pszichiáterhez is. De egyiknek sem volt haszna.

Nincs család nincsenek barátok.

A munka az muszáj így felteszem reggel a mosoly és a kedvesség álarcot.

Új állás nem jön össze hiába jelentkezek rendszeresen. Pedig jó lenne váltani.

Kapcsolatok szintén nem jönnek össze.

Az álláskeresés pedig teljesen lehúz, hogy egy interjúra sem hívnak be sehová.

Utóbbi 10 évbe barátok elszálltak család gyerek elköltöztek, szüleim meghaltak, tesóm szintén másik országban van.

Kicsit nehéz kijönnöm belőle.

2024. júl. 5. 14:31
 5/9 anonim ***** válasza:
Egy bizonyos értelemben szerencsés környezetben vagyok jelenleg, így jó: 60%, rossz: 40%.
2024. júl. 5. 16:22
 6/9 anonim ***** válasza:

Munka terén eddig: 90% jó, 10% rossz

Tanulmányok terén: 100% jó (bár ezt nagyon jó lenne nem elkiabálni, tekintettel arra, hogy, ha minden jól megy, szeptemberben kezdem meg a mestert)

Magánélet: 40% jó, 60% rossz

Ezeket az elmúlt 4-5 évre kivetítve értem.

2024. júl. 5. 16:46
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem eddig a "lent" a markansabb.

40F incel

2024. júl. 5. 18:09
 8/9 anonim ***** válasza:
10% fent, 40% lent, többi unalom
2024. júl. 5. 19:10
 9/9 A kérdező kommentje:

De sokféle válasz jött...

Nekem mostanában vannak azok az előjelek, hogy talán több lesz a fent végre. Elmúlt pár év lesúlytott, főleg egészségileg, de munka, tanulás terén is. Csak a magánéletem volt rendben, meg is házasodtam tavaly. Meg utazások szempontjából is jól alakult, szeretek utazni.

De most végre helyre jött az egészségem amennyire lehet, helyrejöttem munkaügyileg (lett egy nem utált, tartós munkahelyem). Nagyon remélem a következő 5 évem nagyobb % fent lesz, mint az előző 5... És hogy minél több tervem/tervünk megvalósul.

2024. júl. 5. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!