Miért vagyok ennyire végtelenül negatív jellem?
Ez engem is leszívott, mert semmi konkrétumot nem tartalmaz.
Esetleg példák? Milyen mondatok azok, amik tőled agresszívak, mástól nem? Milyen helyzetben?
Panaszkodó ember vagy?
Ennyiből lehet veled van a baj, de az is lehet, hogy egy birkasorba nem álltál be, ezért zavarnak el. Nehéz megmondani.
Engem meg mindenhol elkezdenek gúnyolni meg beszólni.
Közben csak vagyok egyhelyben es ennyi. Az is zavaró hogy élek.
Ha tényleg sok helyen probléma van akkor suerintem is valami a kommunikációval kapcsolatos.
"Mondtak már olyat is, hogy a puszta megszólalásom, a hanghordozásom mérhetetlen idegességet és dühöt vált ki a kollégáimból"
Nyugodt ember vagyok de fel tud idegesíteni ha valaki nyávogva beszél, vagy túl kényeskedve.
Vagy a viselkedésedben lehet valami. Talán túlságosan sokat pamaszkodsz ami lefárasztja a másikat, ekkor is szokták energiavámpírnak hívni az embert.
Van olyan kolléganőm akinek problémája volt az előző munkahely én az emberekkel. Gondoltam hogy van ilyen, velem is volt mert nem szerették hogy túl csendes voltam, egy idő után kinéztek higy nem vettem részt a pletykákban. De az ő esetében rájöttem hogy nem erről van szó. Nagyon lusta volt, soha nem segített senkinek még abban se ami az ő feladata is lett volna. Amikor megkértük húzta az orrát. Utáltunk vele dolgozni. Valószínű az előző helyen is ez volt a probléma mert forgalmas hely volt az is.
De ezek csak példák, ezt így nagyon nehéz megmondani mert nem találkoztunk veled. Mi lenne ha megkérdeznéd az ismerőseidet higy ők hogy látják? Kérd meg őket hogy őszinte véleményeket mondjanak, ne azt amit szerintük hallanod kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!