Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért vagyok ennyire végtelenü...

Miért vagyok ennyire végtelenül negatív jellem?

Figyelt kérdés
Több munkahelyem is volt már, és úgy rúgatott ki az adott munkaközösség, hogy minden apró hibámat hangosan emlegették egyöntetűen és egyszer csak megelégelték magát a jelenlétemet is. Minden közösségben egyre csak negatív visszhangot váltok ki a megszólalásommal, és van, hogy nem tudom miért. Nem hiszem, hogy a munkám vagy a módszereim lennének rosszak, valami a személyiségemben van, ami nem túl szimpatikus. Mondtak már olyat is, hogy a puszta megszólalásom, a hanghordozásom mérhetetlen idegességet és dühöt vált ki a kollégáimból. Olyan is volt, hogy energiavámpírnak tituláltak. Azt is megfigyeltem, hogy ugyanazokat a mondatokat az egyik kollégától kedvességnek és viccelődésnek veszik, míg tőlem szurkálódásnak, agressziónak és rendesen idegbajt okozok vele. Akárhová is megyek az életben, mindig valami lelki vagy erkölcsi gödröt, valami mínuszos dolgot hagyok magam után mindenféle közösségben. Mi lehet ennek az oka? Hogyan tudnék ezen változtatni?

2023. ápr. 2. 14:04
 1/5 anonim ***** válasza:
51%

Ez engem is leszívott, mert semmi konkrétumot nem tartalmaz.

Esetleg példák? Milyen mondatok azok, amik tőled agresszívak, mástól nem? Milyen helyzetben?

Panaszkodó ember vagy?

Ennyiből lehet veled van a baj, de az is lehet, hogy egy birkasorba nem álltál be, ezért zavarnak el. Nehéz megmondani.

2023. ápr. 2. 14:14
 2/5 anonim ***** válasza:
39%

Engem meg mindenhol elkezdenek gúnyolni meg beszólni.

Közben csak vagyok egyhelyben es ennyi. Az is zavaró hogy élek.

2023. ápr. 2. 14:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nem került több konkrét dolog megemlítésre, de nem lehet, hogy a hanghordozásod, a mimikád, metakommunikációd, testbeszéded nem az igazi?
2023. ápr. 2. 14:38
 4/5 anonim válasza:
Szia! Körülbelül nálam is ez volt a szitu az előző munkahelyemen, de őket én hagytam ott... Életem egyik legjobb döntése volt... Szerintem ezek nem csak Rólad szólnak, hanem az adott másik félről is.
2023. ápr. 2. 16:17
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg sok helyen probléma van akkor suerintem is valami a kommunikációval kapcsolatos.

"Mondtak már olyat is, hogy a puszta megszólalásom, a hanghordozásom mérhetetlen idegességet és dühöt vált ki a kollégáimból"

Nyugodt ember vagyok de fel tud idegesíteni ha valaki nyávogva beszél, vagy túl kényeskedve.

Vagy a viselkedésedben lehet valami. Talán túlságosan sokat pamaszkodsz ami lefárasztja a másikat, ekkor is szokták energiavámpírnak hívni az embert.

Van olyan kolléganőm akinek problémája volt az előző munkahely én az emberekkel. Gondoltam hogy van ilyen, velem is volt mert nem szerették hogy túl csendes voltam, egy idő után kinéztek higy nem vettem részt a pletykákban. De az ő esetében rájöttem hogy nem erről van szó. Nagyon lusta volt, soha nem segített senkinek még abban se ami az ő feladata is lett volna. Amikor megkértük húzta az orrát. Utáltunk vele dolgozni. Valószínű az előző helyen is ez volt a probléma mert forgalmas hely volt az is.

De ezek csak példák, ezt így nagyon nehéz megmondani mert nem találkoztunk veled. Mi lenne ha megkérdeznéd az ismerőseidet higy ők hogy látják? Kérd meg őket hogy őszinte véleményeket mondjanak, ne azt amit szerintük hallanod kell.

2023. ápr. 2. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!