Este pozitív vagyok, terveim vannak, jó a kedvem, nappal találkozok egy negatív emberrel és teljesen kizökkenek ebből a jó érzésből?
Este mikor újra egyedül vagyok ez újra “felépül” bennem, megint motivált vagyok, tervezgetek, intézkedek hogy jól alakuljanak a dolgaim. Aztán reggel megint találkozok egy negatív emberrel, rám zúdítja a problémáit vagy meglátom mennyire életunt mindenki mindenhol és én is olyan leszek mint ők.
Hogyan tartsam magam távol ezektől, hogy rám ne legyen hatással kinek milyen a kedve, stb?
Szüntesd meg ezekkel az illetőkkel a kontaktot, kapcsolatot, vagy ha nem tudod valamilyen okból, mindenképp kevesebbet érintkezz velük.
Kezdetnek: ne hagyd, hogy a panaszkodós rád öntse a gondjait, illetve próbáld meg kizárni mások érzelmeit, és ne figyelj oda a besavanyodottakra. Ha érzed, hogy mások hangulata negatívan kezd befolyásolni, próbálj jó dolgokra koncentrálni, olyanokra gondolj, amikhez pozitív érzéseket tudsz társítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!