Az ember saját magát teszi tönkre?
Egy bizonyos kor után elkopnak a régi kapcsolatok és nyitottabbá válsz, hogy új emberi kapcsolatai legyenek mert ugye az ember társas lény.
Ekkor jön a fekete leves, ugyan is az emberek nagy része, lehangoló, depis, vesztes, zavarodott, agresszív és minden egyéb negatív tulajdonságokkal rendelkeznek ami persze rám kihatással van hiszen éppen nyitottam a társaság felé. Most akkor nem értem, már mindenki teljesen .........?
Ha nem megyek emberek közé az a baj ha megyek az a baj még ilyet és menni rossz ember van.
Az emberiség zöme defektes.
Sajnos biztonságosabb az élet nélkülük, nyugodtabb es jobb, hogy nem járja minden aljas buta lény a házadat.
En erre jöttem rá, hogy veszelyesek az emberek. Kulfoldon is lakom, egy olyan nép mellett aki mosolyogva hátba szúr, hiaba vendégeled meg es zabáltatod, a következő sarkon feljelent ha kell
Es igen, az ember önmagát teszi tönkre, azzal, hogy nem a saját útját járja, folyton fejet hajt, folyton rossz emberek kegyeiért kapar, nem becsüli önmagát.
Az emberben van halálösztön is, nemcsak életösztön, ami arra veszi rá, hogy rosszat tegyen önmagával, önromboló legyen es masokkal is
Tényleg sok mostanában a lehangolt, megkeseredett ember, meg az olyan is, aki lelki szemetesnek használja a körülöttük lévőket, de szerencsére még nem tartunk ott, hogy mindenki ilyen lenne. Nehéz megtalálni a kivételeket, mert általában ők a csendesebbig réteg, de nem lehetetlen.
Ugyanakkor nagyon meg tudom érteni, hogy téged is ennyire megvisel, amikor megint ilyen emberekbe botlasz, mert tényleg nem könnyű.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!