Mi volt a legtanulságosabb dolog az életedben?
tanulni kellett volna, elvégezni minden iskolát, rendesen, semmi más nem számít.
Csak hát, vacak környezetben, kretén haverokkal körbevéve...lehúztak a bánatos halálba.
Persze volt jó példám, de....fene vinné el, belegondolni is rossz már.
Épp ezt akartam írni én is. Fiatalon az ember gyakran nem veszi komolyan a tanulást. Aztán alulfizetett munkahelyen, küzdelmes életúttal a háta mögött néha rádöbbenünk, hogy nem is lett volna túl nagy befektetés a jövőbe egy kicsit többet tanulni. Ez ilyen eső után köpönyeg... Szóval semmi haszna a felismerésnek, de legalább megtanítja velünk azt, hogy milyen a felelősségvállalás a saját döntéseinkért.
Régebben rosszul bántam a pénzzel, sok hülyeségre elköltöttem, de mostanra ez megváltozott. Mindig akkor kellett a pénz, amikor nem volt.
Mostanra már egy alaposan kidolgozott pénzügyi ember lettem, így nem kell aggódnom az anyagiak miatt. Folyamatosan képeztem magamat, és rengeteg könyvet elolvastam, hogy a lehető legjobban tudják bánni a pénzzel. És, mindig legyen hova nyúlni, ha pénzre lenne szükségem.
Nincs is annál rosszabb, mikor azon kell agyalni, hogy most a számlák befizetése, vagy élelmiszer vásárlása a fontosabb.
1, A "tanuld azt, amit szeretsz, a pénz nem számít" a világ legnagyobb baromsága.
2, Aki megcsalt, az tényleg meg fog még egyszer, nincs második esély.
3, A barátságok 90%-a nem igazi barátság, csak addig érdekled a legtöbb embert, amíg valami haszna van belőled vagy kényelmes neki fenntartani a kapcsolatot. Szóval fölösleges sokat beletenni a baráti kapcsolatokba, nem kapod vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!