Mi volt a legtanulságosabb dolog az életedben?
Figyelt kérdés
Amiből tanultál és biztos nem követnéd el még egyszer.2024. jún. 29. 01:41
1/24 anonim válasza:
Nem mennék arra a szakra, amire anno mentem, és még talán ennél is nagyobb: nem költöznék el Budapestről, pláne nem 180 km-re, meggondolatlanul.
2/24 anonim válasza:
Hogy nem szabad a nőkben megbízni
3/24 anonim válasza:
A leg tanulságosabb dolog számomra az volt az életben, amikor beláttam, hogy elkell engednem az egómat, és hallgatnom kell a megérzéseimre. Még akkor is ha olykor nem teljesen értem miért gondolom vagy érzem azt amit.
4/24 anonim válasza:
Hogy senkiben sem szabad bízni és igenis önzőnek kell lenni. Valamint nincs olyan, hogy a jó elnyeri jutalmát és a rossz meglakol.
5/24 anonim válasza:
Semmi előzékenység, semmi megszánás,semmi jóindulat - úgy általában.
Viszont semmi rosszakarat,semmi gonoszkodás.
Hűvös és udvarias távolságtartás, főleg minden nővel szemben ! Ha újrakezdhetném, akkor a nőket semmilyen formában nem engedném be !
6/24 anonim válasza:
Ne hagyd ott az egyetemet a pasid miatt.
7/24 anonim válasza:
Ne hagyd ott a csajod az egyetem miatt.
8/24 anonim válasza:
Hogy semmiben sem tamaszkodhatok a testvéremre, semennyire sem bízhatom benne és egy percig sem számíthatok rá annak ellenére, hogy elvesztettük a szüleinket.
9/24 anonim válasza:
Hogy csak magamra számíthatok, az emberi kapcsolatok kb sz.rt se érnek.
10/24 anonim válasza:
A legtanulságosabb dologba beleszülettünk. Napról napra a hülyeséget művelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!