Sokan megnéznek az utcán és kinevetnek, mit tegyek? 16/L
Eléggé eltérő a stílusom, sok szegecses és színes neon kiegészítőt hordok. Nem vagyok csúnya, sminkelni nem szoktam, csak a szemem húzom ki, időnként teszek fel szines szemhéjpúdert, de nem vészes szerintem.
Nagyon bánt amikor kinevetnek engem, pedig nem bohócnak öltözök fel. Szeretném magamban kezelni az érzéseimet, mivel mindig szíven szúr amikor megjegyzéseket tesznek iskolában is rám, annak ellenére hogy sose bántottam senkit, mindenkivel kedves vagyok, de undorodva néznek rám.
Nem akarom magam rosszul érezni, de a sok beszólás és kinevetés miatt totál félek emberek között lenni, és előítéletes lettem mindenkivel. Régen nem volt meg ez bennem, de a paranoiám akkorára nőtt, hogy mindenkivel szemben szkeptikus lettem, és amikor nevetést hallok, összeszorúl a torkom automatikusan, és lever a víz, mert azt hiszem rajtam nevetnek...
Nem értem mitől olyan vicces alapból egy öltözet, hogy a másik szemébe kezdj nevetni tőle...
Persze, beképzelem azt, hogy a villamoson leülök valahova, és 2 lány instant elkezd röhögcsélni, minden szó nélkűl. Aztan amint elülök onnan, már abbahagyják a viháncolást. De biztosan csak az egész a fejembe van, biztos az iskolában se mondják azt, hogy "úristen hogy nézel kiiii??" És nem kezdenek el cseszett feltünően a pofámba röhögni. :DD
Már utcára se akarok kimenni soha többé, én meg nem tehetek róla, hogy nem szeretek unalmasan öltözni, és szeretem a szines cuccokat. Vicces lenne ha őket röhögnék pofán nap mint nap.
Kiegészíteném a hashtageket:
#üldözésimánia #konformizmus #megfelelésikényszer #véleményfüggőség #alacsonyönbecsülés #túlfűtöttség #görcsösvergődés #szociálisfóbia #összehasonlítgatás
27 Mucsai jobbernek: koszi, ezzel en is tisztaban vagyok, de sajnos a hulyeseg ragados. 5-os voltam szinte minden tantargybol gimiben, de annyi korulottem az ostoba mucsai jobber, hogy en is kezdem atvenni a hulyesegeiket... ezert varom mar, hogy vegre visszakoltozhessek Belpestre. :)
Egyebkent ezt a figyelmedbe ajanlom: [link]
Szivesen 35 ;)
Egyébként most te vergődsz itt görcsösen, nameg vélemény függő sem én vagyok, mert én magasról letojom ha lepontoznak, te meg leállsz ezen rinyálni XD
A 34-es belpesti prolinak.
Szóval ha nem tudsz valamit arról is más tehet?🤭
Ez a folyamatos másokat hibáztató hozzáállásod, pont a primitívségedet bizonyítja. Az egészséges önkritika elengedhetetlen a személyiségfejlődéshez. Ezért történhet az, hogy egy "mucsai jobber" feltörli veled a kommentszekciót. Pedig elég lett volna egy sajnálom. De úgy tűnik te saját sikertelenséged mindig másokra hárítod.
Benne is van a nevében, hogy "hétköznapi" viselet.
Koncertekre bármikor elmehetsz így, de hétköznap ne viselj ilyeneket!
Akkor se ha neked tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!