Dadogás miatt az emberek kinevetnének?
Van aki igen, van aki nem.
Volt olyan kollégám, aki állandóan dadogott.
Mikor berúgott, akkor dadogás nélkül folyamatosan beszélt.
Arra következtettem, hogy ez lelki dolog miatt van.
Jó lenne megtanulni relaxálni, ellazulni, a képzelőerőt fejleszteni, önbizalmat megalapozni.
Én elégfé nehezen beszélek emberek előtt.
Fizika órán (kózépsuli) eléggé kinevettek, mert eg, nehéz szót bem tudtam elsőre kimondani és olyan érzést keltettem, mimt aki dadog.
Jól kiröhögtek.
XD
Egyszer volt egy közös ügyfelünk, aki idegességében egy szót dadogva mondott ki.
Kollégám az ügyfél távozása után még percekig nevette és parodizálta.
Ekkor én meguntam én belerúgtam egyet. Mikor megkérdezte, ezt miért kapta, megmondtam, hogy mert egy bunkó p0cs.
És hozzátettem: ugyan engem a melóban sohasem fogsz dadogni hallani, de otthon szoktam olyan esetekben, amikor....
És ezutan csak csendben ült egy darabig, majd halkan megjegyezte: egyszer-parszor vele is előfordult az évek során hogy 1-1 szót megismételt. Nem dadogott, csak 3x kezdte újra a szót.
Kérdeztem tőle, hogy na akkor?? Mit kell bunkozni másokkal...
Szerintem a kinevetés inetlligencia hiánya.
Kicsiként talán "vicces", de felnőtt fejjel ezen nevetni ciki. Nekem is volt dadogós kollégám. Elfogadtam, hogy neki picit több idő kell mikor beszélgetünk, de ennyi.
Nekem nincs bajom a dadogósokkal, de egy ismerősöm aki dadog, azt hitte, hogy elnézem neki ha velem szórakozik és akkor már volt támadási felületem!
Nem tudott visszapofázni!
Egyébként tényleg sajnálatos ha valakinek bármiféle hátrányos adottsága van!
Önkénteskedni is szoktam, emberséges,barátságos vagyok mindenkivel!
A primitív emberek kinevetnek!
Az emberek többsége kiröhögi a másikat a dadogásnál jóval kisebb dolgok miatt is. Ez a helyzet, ha jó, ha nem jó.
"Ekkor én meguntam én belerúgtam egyet."
Ez bűncselekmény. Legalább ne legyél rá büszke. Sokkal nagyobb bunkó vagy a kollégádnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!