Sokan megnéznek az utcán és kinevetnek, mit tegyek? 16/L
Eléggé eltérő a stílusom, sok szegecses és színes neon kiegészítőt hordok. Nem vagyok csúnya, sminkelni nem szoktam, csak a szemem húzom ki, időnként teszek fel szines szemhéjpúdert, de nem vészes szerintem.
Nagyon bánt amikor kinevetnek engem, pedig nem bohócnak öltözök fel. Szeretném magamban kezelni az érzéseimet, mivel mindig szíven szúr amikor megjegyzéseket tesznek iskolában is rám, annak ellenére hogy sose bántottam senkit, mindenkivel kedves vagyok, de undorodva néznek rám.
Nem akarom magam rosszul érezni, de a sok beszólás és kinevetés miatt totál félek emberek között lenni, és előítéletes lettem mindenkivel. Régen nem volt meg ez bennem, de a paranoiám akkorára nőtt, hogy mindenkivel szemben szkeptikus lettem, és amikor nevetést hallok, összeszorúl a torkom automatikusan, és lever a víz, mert azt hiszem rajtam nevetnek...
Nem értem mitől olyan vicces alapból egy öltözet, hogy a másik szemébe kezdj nevetni tőle...
Jogodban áll úgy öltözködni, ahogyan akarsz.
Nekik is jogukban áll mosolyogni, én nem foglalkoznék másokkal a helyedben. Igazából semmi közük hozzá.
Ha szeretnéd megtudni, hogy hogyan viszonyulnak hozzád akkor, amikor nem öltözöl az átlagtól ennyire eltérően, akkor jelölj meg egy napot, amikor átlagosan öltözöl és figyeld meg, hogy mi változott. Aztán vond le a konzekvenciát.
24: ahhw köszönöm! Igen, ha egy híres celeben vagy tiktok sztáron látnak olyan ruhát, akkor azért oda-vissza vannak -.- XD
Valóban elvtelenek, sőt, személyiségük nulla, ugyanúgy öltözködnek, ugyanazt a zenét hallgatják, mintha kollektív tudatuk lenne, copy&paste emberek XD
21-es. Hány választ lehet felírni 2 bitre?
A bit egy rövidítés a "binary digit" szóból, ami bináris számjegyet jelent. Tehát a különbség az 1 és 2 bit között az, hogy az 1 bit csak két értéket vehet fel (0 vagy 1), míg a 2 bit már négy különböző értéket tud kódolni (00, 01, 10, 11). Ezáltal több információt tud tárolni a 2 bit a különböző kombinációk révén.
Tehát te az 1 bitre gondoltál. Igen vagy Nem.
2 bittel már 4 különböző választ adhatunk az ízlés kérdésében ami kicsit árnyalja a képet az alapján, hogy mennyire tetszenek a látottak.
Üdv egy "mucsai jobber" debrecen mellől!
Zajszűrős fejhallgató és szrd őket. Lehet amúgy nem rajtad nevetnek.
Nekem egyszer azt mondta egy srác az utcán mikor voltam vagy 13-14 éves, hogy "gci ronda vagy, de megbszni megbsználak" . Nagyobb rosszul esett, mert akkoriban amúgy is önbizalom hiányos voltam, pedig amúgy nem volt jogos egyáltalán, amit mondott, ő nézett ki úgy,hogy engem aztán nem tudott volna ágybavinni azzal a kinézettel. Most meg felnőtt fejjel tudom már, hogy ezeket nem szabad magunkra venni, meg amúgy is csak a figyelmemet akarta elnyerni, mert nem rá sem néztem.
Kérdezed, hogy hogyan lehet kezelni ezt az érzést.... Szerintem én utáltam rá, hogy szerintem ezt inkább csak kinőni lehet. Szóval idővel könnyebben túllépsz azon, hogy ki mit gondol vagy gondolhat vajon..
Addig is, amennyire lehet, ne foglalkozz mások véleményével...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!