A feministák burkolt célja az lehet, hogy a fiúgyerekek átneveléssel a jövőben eltüntessék a domináns férfiakat, és kineveljenek egy nőies, érzékeny férfigenerációt?
Nyilván, amelyik férfinak segítségre van szüksége a lelki problémáik megoldásában, az kérjen. Erre bátorítok én is mindenkit.
Habár nekem ilyen jellegű tanácsadásra nincs szükségem, én magamban rendezem le a dolgokat.
"Nem azt tanítják a férfiaknak, hogy hogyan lehetnek férfiasak, hanem - tudtukon kívül? - elnőiesítik őket."
Nézd meg az MTV-n a videóklipeket! Ott minden nő pasis és minden férfi csajos. Konfliktust generálnak a nemi identitásban, a nemi szerepekben és a nemek között.
Meghasonulva nem tudnak egységben létezni.
Ez egy tudatosan létrehozott káosz.
"A modern feminizmusnál viszont nekem inkább az egyenlőség amolyan mézes madzagnak tűnik, és a valódi cél, többletjogot szerezni."
Többletjogot szerezni, uszítani a férfiak ellen, gyűlölni a férfiakat, saját nemhez vonzódni (esetleg), kikövetelni mindent ami eddig a férfiakat illette, tönkretenni a férfiakat. Nem az egyenlőségről szól, ez egy nagyon erőszakos, ellenséges, kirekesztő műfaj.
"egy-egy megmozdulásban vagy hullámban és is vélek felfedezni némi bosszúvágyat, de nem gobdolom, hogy a faminizmust alapvetően ez mozgatná"
Pedig ez az egyik fő éltetője a megmozdulásoknak, nem nehéz észrevenni annak aki tisztán lát.
"kikövetelni mindent ami eddig a férfiakat illette"
Igen, baszki, nem mondod... Minket is megillet, ami a férfiakat, te szerencsétlen.
Jól látod kérdező.
Azok a feministák, akik meg elkezdik a kérdés alapján játszani az értetlent:
"a toxikus maszkulinitás", meg egyéb cikkekkel tolják a femináci fórumaikon....hogy is van ez?
Pont ők ne olvasták volna?
Igen, androfóbiás, kontrollmániás nők, akik megzavarodnak egy férfi jelenlétében, és versengenek velük, kihívásnak tekintik őket.
Persze azt meg nem veszik észre, mennyire béna, idétlen módon "macsóskodnak" ők nő létükre.
Figyelek egy ilyen feminista tagot, ő kattog folyamatosan a férfiakon, na a nő profilképe: menő napszemüvegben pózerkedik izompólóban, sokszor mutogatja magát másképp is, akkor a nőtársai írják oda, vigyázz, még valami perverz állat rádgerjed....
Beteg nők ezek mind.
a férfiak évezredeken át elnyomásban tartották a nőket. mára csak a muszlim városokban. ott kéne hellyre állítani a dolgokat.
én nem érzem alacsonyabb rendűnek magamat nő létemre. a nemi szerepeknek megvan a maga oka és funkciója. a nemi alapú társadalmi osztottságunkon sem látok gondokat.
de az igenis zavar engem h sok fiú, férfi nagyon nőies és sok lány, nő férfiaskodni próbál.
fiúkon, férfiakon a karkötők, nyakláncok és füllbevalók.... az h nyavajognak és sírnak...az h azt akarják h én vagy más nő hívja meg egy kávéra vagy vacsira...
lányok, nők férfias próbálkozásai gusztustalan. az h cihiznek, söröznek és dúrva tetkót csináltatnak. okés a rózsa, virág, álomháló, de...a kullancs, bika, f@sz... na meg h szexuális jelleggel beszélnek mindenkinek hangosan, büszke rá h mindig masztizik meg ilyenek.
fallra mászok ezektől!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!