A feministák burkolt célja az lehet, hogy a fiúgyerekek átneveléssel a jövőben eltüntessék a domináns férfiakat, és kineveljenek egy nőies, érzékeny férfigenerációt?
El lehet viccelni a kérdést, de a radikális feminizmus tanításai 100-szor döbbenetesebbek ennél.
Ez lehet, hogy így van, de én nem sírok. Engem az sem zavarna, ha a felvetett kérdésben foglalt feltételezés igaz lenne. Attól én nem fogok változni. És ez a lényeg.
Nem kívánok harcolni a feministák ellen, és a férfiak mellett sem.
A kérdésem kizárólag ismeretterjesztő céllal lett feltéve, mivel nem nagyon ismerem ezt a mozgalmat, de azok alapján, amiket olvastam róluk/tőlük, elég ellentmondásosak.
Az én napjaim ugyan nem keserítik meg, csak döbbenetesnek tartom a jelenséget. De ha már kérted, akkor íme, a néhai Andera Dworkin néhány tanítása:
"Minden szex nemi erőszak" - foglalja össze Andrea Dworkin mondanivalóját a Boston Globe nekrológja"
"Dworkin írásaiból egy férfimentes világ víziója rajzolódik ki. Íróasztala fölött ez a felirat lógott: "Csak a halott férfi nem erőszakoskodik."
"A mi vérünk című korai művében kijelentette, hogy a szexualitás feminista megreformálása csak úgy lehetséges, ha minden férfi impotenssé válik. Nem részletezte, hogy ezt mi módon lehetne elérni."
Forrás itt: [link]
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!