Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A feministák burkolt célja az...

A feministák burkolt célja az lehet, hogy a fiúgyerekek átneveléssel a jövőben eltüntessék a domináns férfiakat, és kineveljenek egy nőies, érzékeny férfigenerációt?

Figyelt kérdés
jún. 25. 14:39
1 2 3 4
 1/38 A kérdező kommentje:
Ezt most tényleg komolyan kérdezem, nem viccelek.
jún. 25. 14:41
 2/38 anonim ***** válasza:
97%
Nem
jún. 25. 14:42
 3/38 anonim ***** válasza:
81%
A feministák is a határozott, férfias, férfiakhoz vonzódnak. Szóval nem hiszem, hogy ez lenne a céljuk.
jún. 25. 14:44
 4/38 anonim ***** válasza:
95%
Nem.
jún. 25. 14:44
 5/38 anonim ***** válasza:
75%
És a Föld is lapos, ugye? A gyíkemberek műve!
jún. 25. 14:45
 6/38 anonim ***** válasza:
97%
Az a legviccesebb, hogy pont mindig a magukat alfahímnek gondoló férfiak sírnak a férfiasság elvesztése kapcsán leginkább, nem a feministák, vagy a nők. Szóval megnyugodhatsz, őket fele annyira nem foglalkoztatja ez a kérdés, mint téged.
jún. 25. 14:57
 7/38 A kérdező kommentje:

El lehet viccelni a kérdést, de a radikális feminizmus tanításai 100-szor döbbenetesebbek ennél.

jún. 25. 14:57
 8/38 anonim ***** válasza:
93%
#7 Mesélj egy kicsit erről a radikális feminizmusról, ami annyira rossz, hogy megkeseríti szegény, békés férfiak mindennapjait.
jún. 25. 15:00
 9/38 A kérdező kommentje:

Ez lehet, hogy így van, de én nem sírok. Engem az sem zavarna, ha a felvetett kérdésben foglalt feltételezés igaz lenne. Attól én nem fogok változni. És ez a lényeg.

Nem kívánok harcolni a feministák ellen, és a férfiak mellett sem.

A kérdésem kizárólag ismeretterjesztő céllal lett feltéve, mivel nem nagyon ismerem ezt a mozgalmat, de azok alapján, amiket olvastam róluk/tőlük, elég ellentmondásosak.

jún. 25. 15:01
 10/38 A kérdező kommentje:

Az én napjaim ugyan nem keserítik meg, csak döbbenetesnek tartom a jelenséget. De ha már kérted, akkor íme, a néhai Andera Dworkin néhány tanítása:

"Minden szex nemi erőszak" - foglalja össze Andrea Dworkin mondanivalóját a Boston Globe nekrológja"

"Dworkin írásaiból egy férfimentes világ víziója rajzolódik ki. Íróasztala fölött ez a felirat lógott: "Csak a halott férfi nem erőszakoskodik."

"A mi vérünk című korai művében kijelentette, hogy a szexualitás feminista megreformálása csak úgy lehetséges, ha minden férfi impotenssé válik. Nem részletezte, hogy ezt mi módon lehetne elérni."

Forrás itt: [link]

jún. 25. 15:05
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!