Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Zavar ha nem köszön vissza a...

Zavar ha nem köszön vissza a pénztáros?

Figyelt kérdés

Mostanában többször tapasztaltam sajnos ezt.

Egy ruhaboltban én kerültem sorra a pénztárnál, köszönök. A pénztáros rám sem néz, elkezdi beütni az árakat. Mondja mennyit kell fizetni és utána sem köszön.

Ma a fornettisnél jártam ugyanígy. Odamegyek, köszönök. Ő tölti a hűtőt, hátra se fordul. Várok türelmesen. Felém fordul, elmondom mit szeretnék, mondja mennyit kell fizetni. Mondom a végén köszönöm szépen, szia. Ő meg néz a távolba.

Titeket zavar az ilyen vagy lényegtelen?

jún. 24. 14:46
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
49%

Kérdező! A gyakori népe egy pusztulat sajnos. Milyen válaszokat vársz itt? Ezek az emberek a szalag mellett dolgoznak, az utcán köpködnek. Persze, hogy nem zavarja őket ha valaki nem köszön, hiszen ők is a taplók közé tartoznak.Ezeknek mindegy. Látod a szülőktől ered a szép viselkedés.

Az is jó érv, hogy leterhelő a munka azért nem tud odabökni egy jó napot kívánokot. :D Akkor menjen ő is a gyárba, ott nem kell köszönni. Egy eladó viszont viselkedjen normálisan.

jún. 24. 19:04
 22/43 anonim ***** válasza:
12%
21 Te csak ne mond meg,hogy ki hogyan viselkedjen :D :D
jún. 24. 19:09
 23/43 anonim ***** válasza:
24%
Kérdező! Pont lefosom.. Engem napi szinten abuzáltak verbálisan, cseszegettek, beszólogattak, érzelmileg, lelki értelemben teljesen agonizáltak. Pont nem érdekel, ha nem köszön.. Nem tud meghatni. Legalább békénhagynak. Ha hozzámszól valaki, a 3/4-e úgyis csak sértegetés lenne..
jún. 24. 19:13
 24/43 A kérdező kommentje:
Oké, ez csak egy egyszerű kérdés volt részemről. Tudom, hogy tele az oldal lelkibetegekkel. Én most nem erre voltam kíváncsi.
jún. 24. 20:18
 25/43 anonim ***** válasza:
80%
Én buszozom, köszönök mindenkinek, annak is aki felszáll és rám se néz. Bemegyek valahová köszönök, vissza köszön e vagy sem nem érdekel, nem az én "szégyenem".
jún. 24. 21:08
 26/43 anonim ***** válasza:
81%
Abszolut nem érdekel:) El an a saját kis világában, megértem, nem zavar. Tény az is, hogy sokszor én magam is elgondolkodom, megy a zene a fülesemben, és nem kezdeményezek, inkább ők köszönnek rám, és azt mindig viszonzom.:)
jún. 25. 00:14
 27/43 anonim ***** válasza:
44%

Én már régen sem tartottam magam egy problémás vásárlónak, de amióta én magam is pénztáros vagyok, azóta igyekszem kétszer olyan türelmes, mosolygós és akár még alázatos is lenni a pénztárosokkal és pultosokkal, mint azelőtt.

Higgye el mindenki, hogy több órányi monoton munka után, főleg ha még pár idióta problémás ügyfél is felkúrta előtte a pénztáros agyát, senkinek sem lesz már ereje és motivációja arra, hogy mindenkivel egyformán jópofizzon. Olyankor már csak túl akarja élni az ember a napot és várja, hogy végre mehessen haza lazítani.

Aki nem hiszi, nyugodtan üljön be pénztárosnak 8-10 órázni egy viszonylag forgalmas üzletbe, ahol sok esetben még leülni sem lehet.

Kíváncsi leszek, hogy pár nap múlva ki fogja úgy érezni, hogy továbbra is játszani akarja ezeket a kötelező udvariassági köröket.

Nem barátkozni mész oda, hanem szolgáltatást kapni.

jún. 25. 11:40
 28/43 anonim ***** válasza:
Én maximum úgy tudnék csak kasszázni, meg mosolyogni a bunkó vevőkre, ha félig be lennék baszva...
jún. 25. 11:42
 29/43 A kérdező kommentje:

Írtam, hogy én sem bírnám a pénztáros munkakört, ezért nem mentem pénztárosnak. Nem szeretném kipróbálni. Aki nem bírja miért megy ilyen helyre dolgozni amúgy?

Mondjuk nem értem azt az érvet, hogy ki menne egy boltba barátkozni a pénztárossal? Az barátkozásnak számít, hogy annyit mondasz "jó napot kívánok"?

Én egyébként egy magamnakvaló ember vagyok, tehát jópofizni se szeretnék fizetés közben. Max köszönni, ami alap. :)

Voltam főiskolás időszakban gyakorlaton étteremben és szállodában is. Találkoztam én is hülyékkel, problémás vendégekkel és tele volt a hócipőm, de a főnökség ránk szólt volna ha jó bunkók vagyunk, mert csak haza akarunk menni. Éreztem is, hogy ez nem az én pályám, teljesen más területen dolgozok.

jún. 25. 11:46
 30/43 anonim ***** válasza:
43%

29# "Írtam, hogy én sem bírnám a pénztáros munkakört, ezért nem mentem pénztárosnak. Nem szeretném kipróbálni. Aki nem bírja miért megy ilyen helyre dolgozni amúgy?"

Akkor áruld már el, hogy szinte 0 végzettséggel mégis hova menjek??? Sehova nem vesznek fel. Én is szeretnék egy klimatizált irodában ülni, egy kényelmes székben, de más az ábránd és más a valóság..

jún. 25. 11:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!