Hogy gondolja azt, hogy nem ad vissza a kasszás?
Én is ott maradnék a kasszánál és néznék rá, "na most mi lesz?" tekintettel.
Egyébként alapesetben természetesen bankkártyával fizetnék, úgyhogy engem meg se tudna károsítani.
Fizess kártyával, sokkal praktikusabb is, mint készpénzzel bajlódni.
Nekem van a tárcámban egy darab ötezres a biztonság kedvéért, és mindent bankkártyával, pontosabban a telefonomban lévő virtuális kártyával fizetek, Google Payen keresztül.
Kérd el tőle! Amúgy kisboltokban készpénzzel fizess! Egyrészt mert nekik komoly anyagi terhet jelent a kártyás fizetés, és ha csak valami apróságot veszel, az akár nettó ráfizetés is lehet nekik. Másrészt ha egyszer eltűnik a készpénz, onnantól kezdve a bankok bevezetik a negatív kamatot, vagyis irgalmatlanul meg fogják sarcolni a bankszámlákat. Jelenleg ezt nem tehetik meg, mert akkor mindenki rohanna kivenni az összes pénzét.
A telefonos fizetés még rosszabb, mert ha ellopják a telefonodat, akkor hozzáférnek a pénzedhez is.
"Nem tudom, engem máshogy neveltek..."
Azaz téged úgy neveltek, hogy hagyd magad hülyének nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!