Lányok nektek van olyan, hogy amit mondtok de az ellentétjét gondoljátok?
Figyelt kérdés
Pl mennyire utallak de közben meg azt jelenti, hogy kedvel?2022. szept. 4. 06:25
1/8 anonim válasza:
Mióta okot adott rá, hogy utáljam. Pedig totálisan oda vagyok érte még így is.
2/8 anonim válasza:
Nálam a legsűrűbben a "mi a baj?" kérdésre adott "semmi" válaszom az, aminek pont az ellenkezője az igaz. "Minden" :D
3/8 anonim válasza:
A mindegy nálam azt jelenti hogy nem mindegy.
4/8 anonim válasza:
Persze, pl állásinterjúkon csak az ellenkezőjét mondom annak amit gondolok lol.
Ha meg privát beszélgetésekre vagy kíváncsi, akkor is megesik, de általában csak akkor, ha a beszélgetőpartnerem baromi irritáló, én nem akarok még jobban belebonyolodni a hülyeségeibe. Ilyenkor csak azt mondom hogy ja, nagyon igazad van, ahelyett hogy vitába szállnék vele.
De ez sztem általános.
5/8 anonim válasza:
Én kivétel vagyok, ragaszkodom az őszinteséghez.
6/8 anonim válasza:
Nincs. Én mindig erélyes, egyenes és lényegre törő vagyok. Jaj, annak, aki megpróbálja mindenféle hímsoviniszta hagyománytól fűtve - "ha a nő nemet mond, igent gondol, az elutasítás az biztatás, stb" - aláaknázni a kijelentéseimet.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!