Miért ilyenek az emberek egymással?
Feltettem már pár kérdést, de nagyon sokszor csak bántàst kapok,pedig tök normálisan teszem fel a kérdéseket. A gyereknevelés kategóriában a nők hurrognak le, a társkeresés kategóriában, mert minden kérdésre azt hiszik én írtam ki, mert pár napja kiirtam kb 3 kérdést. És megy a fikázás.
Ez miért jó? Ennyire unatkoznak az emberek, vagy ennyire rosszindulatúak?
Hol élhetnék ki jobban magukat az emberek ha nem egy anonim fórumon? Munkahelyi gondok mellett ott a család, legtöbnek van egy rokon minimum, akit kötelező elviselni, de a falra másznak tőle vagy itt már sokan gyerekesek és kapják naponta az arcukba a szart, hogy milyen szar anyák/apák, miközben otthon mást sem kapnak, csak hogy a gyerek hisztizik, üvölt, mindent önkreb.asz, hirtelen rohanni kell vele az orvoshoz... Hát így aztán elég nehéz nyugodtnak maradni, de persze az ismerősöknek nem panaszkodhatnak, mert ha panaszodsz, máris toxikus energiavmpírnak gondol mindeni. Ők csak azt akarják látni, hogy minden oké veled, hogy néha kiba.szol Facebookra egy vigyorgós képet, ennél többet tudni sem akarnak rólad.
Na hol élje ki akkor az ember a frusztrációját ha nem itt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!