Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyenek az emberek...

Miért ilyenek az emberek egymással?

Figyelt kérdés

Feltettem már pár kérdést, de nagyon sokszor csak bántàst kapok,pedig tök normálisan teszem fel a kérdéseket. A gyereknevelés kategóriában a nők hurrognak le, a társkeresés kategóriában, mert minden kérdésre azt hiszik én írtam ki, mert pár napja kiirtam kb 3 kérdést. És megy a fikázás.

Ez miért jó? Ennyire unatkoznak az emberek, vagy ennyire rosszindulatúak?

jún. 21. 12:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
66%
Ez itt a gyk, mit vártál? 😂
jún. 21. 12:23
 2/13 anonim ***** válasza:
69%
Belinkeled ide, hogy mik voltak ezek a kérdések? Mert akkor érdemben tudunk válaszolni.
jún. 21. 12:23
 3/13 A kérdező kommentje:
Egyes, igazad van! Itt élik ki sokan a frusztrációjukat.
jún. 21. 12:31
 4/13 anonim ***** válasza:
80%
A társkeresés kat. Tényleg egy vicc, sok a frusztrált ember. Kevés az, aki nem épp nőgyűlölő vagy férfigyűlölő és értelmes választ tud adni. Oda tényleg nem érdemes kiírni az ügyes bajos dolgaidat...
jún. 21. 12:33
 5/13 A kérdező kommentje:
4! Hát ezt megtanultam,igen.
jún. 21. 12:37
 6/13 A kérdező kommentje:
2! Link nélkül is lehet érdemben válaszolni.
jún. 21. 12:38
 7/13 anonim ***** válasza:
68%
ismered a mondást, hülye kérdésre,...
jún. 21. 12:50
 8/13 anonim ***** válasza:

Hol élhetnék ki jobban magukat az emberek ha nem egy anonim fórumon? Munkahelyi gondok mellett ott a család, legtöbnek van egy rokon minimum, akit kötelező elviselni, de a falra másznak tőle vagy itt már sokan gyerekesek és kapják naponta az arcukba a szart, hogy milyen szar anyák/apák, miközben otthon mást sem kapnak, csak hogy a gyerek hisztizik, üvölt, mindent önkreb.asz, hirtelen rohanni kell vele az orvoshoz... Hát így aztán elég nehéz nyugodtnak maradni, de persze az ismerősöknek nem panaszkodhatnak, mert ha panaszodsz, máris toxikus energiavmpírnak gondol mindeni. Ők csak azt akarják látni, hogy minden oké veled, hogy néha kiba.szol Facebookra egy vigyorgós képet, ennél többet tudni sem akarnak rólad.

Na hol élje ki akkor az ember a frusztrációját ha nem itt?

jún. 21. 12:54
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
Őszintén azt gondolom, hogy a kérdések 90%-ára nem a gyakorin lesz válasz soha! Hanem a való életben. Nagyon sokan egyáltalán nem tudnak kérdezni. Írsz példát?
jún. 21. 13:03
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Ha ugyan azt a kérdést teszed fel egymásutánban csak másképp és kapsz rá választ csak az neked nem tetszik. Az a te problémád.
jún. 21. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!