Csak én veszem észre azt, hogy egyre flegmábbak, lekezelőbbek az emberek egymással?
Figyelt kérdés
2024. máj. 29. 10:17
1/12 anonim válasza:
Nagy általánosságban ez így van.
2/12 anonim válasza:
Nem. Sokan vagyunk. Kevés az erőforràs. Kevés az élettér. Kevés az idő. Nagyok az elvàràsok. Mindegy mit csinàlsz, mit teszel le az asztalra, kevés maradsz az emberek szemében. Akinek kicsit több van azonnal az arcodba nyomja hogy rosszul érezd magad. Ha segítség kéne, csak azt kapod vàlaszként, hogy megérdemled a nyomorod. Nem jó ez így. Feszülnek az idegek. Elegünk van egymàsból.
3/12 anonim válasza:
Nálunk szerintem ez kifejezetten felerősödött az utóbbi 10 évben, mert nézd csak meg, hogy mindenhol szinte a negativitás, az utálat és gyűlölet keltés megy.
4/12 A kérdező kommentje:
Igen sajnos! Én ezt már egyre nehezebben bírom elviselni. Sokkal könnyebb lenne mindenkinek ha inkább segítenénk egymást! Drasztikusan lefogom csökkenteni az emberi kapcsolataimat, ha ez nem változik.
2024. máj. 29. 10:48
5/12 anonim válasza:
Egy dolgot tudsz tenni, megpróbálsz nem beállni a tömegbe. Persze furcsán néznek érte, de legalább te jobban fogod érezni magad.
6/12 anonim válasza:
Sajna ez valóban így van. Az ok? A következménynélküliség minden szinten.
7/12 anonim válasza:
Nem tudom mi volt régen, de amióta az eszemet tudom (23 éve), én is flegmaságot tapasztalok a legtöbbtől. Én felvettem a teljes érdektelenséget. Csak azokkal törődöm, akik fontosak, mások flegmasága pedig egyik fülemen be, másikon ki. Csak így lehet ezt lelkileg túlélni, mert egyébként egy nagyon önhibáztató, kedvességre éhes kis lelkem van. Ha nem ignorálnám ezeket, akkor lelkileg kicsinálnának az emberek.
8/12 A kérdező kommentje:
Én ha akarnék sem tudok ilyen lenni! Próbáltam, de nagyon nem ment. Én nem tudok csak úgy gonoszkodni, flegma lenni bárkivel. Megvédeni megtudom magamat, de kinek van energiája állandóan megvívni ezeket a csatákat?
2024. máj. 29. 11:32
9/12 anonim válasza:
#7 vagyok. Én sem csatázok és gonoszkodok. Szimplán elengedem magam mellett, leépítem az ilyen embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!