Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek nem ciki férfiakna...

Szerintetek nem ciki férfiaknak rövid nadrágot hordani?

Figyelt kérdés
Valahogy én nem érzem túl férfiasnak. Hogy lógnak ki a nagy, szőrös csülkök, combok.. Nőknél se feltétlen előnyös, ha kilátszik a micsodája, de nem látom be, hogy a férfiak miért mutogatják a nagy, szőrös lábaikat. Szerintem gáz.. Főleg felnőtt férfiaknál. A nadrág azért van, hogy takarja. Férfi ember szerintem hosszú nadrágban jár.

2024. jún. 15. 23:51
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
40%
Mernéd mondani egy római katonának, vagy egy maszáj harcosnak, hogy nem férfi?
2024. jún. 16. 13:12
 42/55 A kérdező kommentje:
Persze valamilyen szinten megértem őket.. Szellőzik a kéjléc.
2024. jún. 16. 13:32
 43/55 A kérdező kommentje:

40# "Szerintem kifejezetten vonzó, főleg amikor látom a barátom vaskos, szőrös combjait egy már feszülő rövidgatyában."

Az jó... Becsüld meg a barátodat. 😂😂😂🤣😆

2024. jún. 16. 13:59
 44/55 anonim ***** válasza:
79%
Nem igazán értem a kérdést.Azok a nők,akik kirakják a mellüket,lábukat,feneküket,ők sem kérdezik meg a környezetüket,hogy mit szólnak hozzá.A férfiasság meg nem rövid vagy hosszú nadrágtól függ.
2024. jún. 16. 16:24
 45/55 anonim ***** válasza:
67%

Nem. A legtöbb férfi, akit ismerek, sokkal kevésbé bírja a meleget, mint a női ismerőseim, akik állandóan fáznak, és mégis a férfiaknál elvárás a hosszú nadrág. Mi ebben a logika?

Pont leszarom egyébként, annyi ruha legyen rajta, hogy a seggét meg a csúnyáját takarja, hogy esztétikus-e, az lényegtelen, nem azért van ott, hogy én gyönyörködjek benne.

2024. jún. 16. 17:56
 46/55 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

A férfi divat sokféle rövidnadrágot ismer és elfogad.

Legyen az bermuda, halásznadrág, sort, térdnadrág, stb.

Ha neked ezek kapcsán minden esetben csak a magamutogatás, a gusztustalan szőrös csülkök, és a "kéjéc szellőztetése" jut az eszedbe, akkor nálad keresendő a probléma.

Amúgy figyeld a naptárt!

Jön a kánikula........szörnyűlködhetsz kedvedre.😜

2024. jún. 16. 20:32
 47/55 A kérdező kommentje:
46# Felőlem nyugodtan hordhatnak, engem nem zavar.. Csak tudom magamról, hogy én nem hordanék rövid nacit, mert erős szexuális kisugárzásom van és ha meglátnák a szexi combjaimat, hát nem biztos, hogy tudnák magukat türtőztetni... 🙄
2024. jún. 16. 20:42
 48/55 anonim ***** válasza:
52%

Rendes tőled, ha csupán az vezérel, hogy nem akarod a környezetedben levő embereket szexuálisan inzultálni!

Azért a Kék osztriga bárba nyugodtan fölveheted. 😉

2024. jún. 16. 20:57
 49/55 anonim ***** válasza:
52%
Oda női bugyiban jár.
2024. jún. 16. 22:42
 50/55 anonim ***** válasza:
100%

47 #

Igen...nők tömkelege zaklatna az utcán,azt se tudnád merre menekülj.Atyaég...

2024. jún. 18. 00:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!