Szerintetek nem ciki férfiaknak rövid nadrágot hordani?
Figyelt kérdés
Valahogy én nem érzem túl férfiasnak. Hogy lógnak ki a nagy, szőrös csülkök, combok.. Nőknél se feltétlen előnyös, ha kilátszik a micsodája, de nem látom be, hogy a férfiak miért mutogatják a nagy, szőrös lábaikat. Szerintem gáz.. Főleg felnőtt férfiaknál. A nadrág azért van, hogy takarja. Férfi ember szerintem hosszú nadrágban jár.jún. 15. 23:51
1/55 anonim válasza:
Nem hiszem hogy gáz lenne. Max az a gáz amikor póló nélkül járkálnak.
2/55 A kérdező kommentje:
1# Szerintem is az.. Nem a vadonban vagyunk!!
jún. 15. 23:56
3/55 anonim válasza:
A nadrág eredetileg azért van, hogy normálisan lehessen lovagolni, csak szólok...
Minden más csak belemagyarázás.
4/55 A kérdező kommentje:
Szerintem férfi embernek nem illik rövid nadrágot felvenni, főleg ami ilyen combig érő. Nem akarom mutogatni senkinek se a lábaimat. Nem férfias.
jún. 16. 00:02
5/55 anonim válasza:
Sztm semmi gáz nincs benne.
Akkor ne mutigasd.
6/55 A kérdező kommentje:
Meglepően sok férfi hord rövidnadrágot, ezért csodálkozom. Ennyi erővel kitehetném a hentespultba is, tessék csak tessék, 20 dkg comb eladó 5000 Forintért.... Mármint engem nem zavar, csak kicsit furának tartom..
jún. 16. 00:12
7/55 anonim válasza:
Igen biztos majd nyáron 40 fokban hosszú nadrágban fogok napközben járkálni, mikor olyan hőség van hogy még így is alig lehet elviselni. Sőt, veszek fel pulcsit is, nehogy lássad a szőrös karomat. Ja meg símaszkot hogy a fejem se riasszon el. Szerintem igazából az lenne a legjobb ha ezentúl minden férfi hazmat suitban menne csak utcára, nemde?
8/55 anonim válasza:
Ha te nem szereted, ne hordj rövidnadrágot, ilyen egyszerű:D
Másoknak lehet így kényelmes, vagy szimplán tetszik nekik ahogy kinéz. Nem feltétlen akarják kirakatba tenni a lábaikat, egyszerűen sokaknál szerintem a nyár és a meleg automatikusan rövidnadrágot jelent. Nem bonyolítják túl, elvégre ez csak egy ruhadarab, szerintem nem olyan nagy ügy azért.
9/55 anonim válasza:
Tele vagy gátlásokkal, elég gyerekes a felfogásod.
Nem mindenkinek szőrös a lába, de ha szőrös is miért kellene szégyellnie, eldugnia?
Baromi szexista a felfogásod.
10/55 A kérdező kommentje:
A másik amit nem értek, amikor valaki papucsban mezítláb megy ki az utcára. Vagy ugye a tipikus szandál-zokni.
jún. 16. 00:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!