Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek nem ciki férfiakna...

Szerintetek nem ciki férfiaknak rövid nadrágot hordani?

Figyelt kérdés
Valahogy én nem érzem túl férfiasnak. Hogy lógnak ki a nagy, szőrös csülkök, combok.. Nőknél se feltétlen előnyös, ha kilátszik a micsodája, de nem látom be, hogy a férfiak miért mutogatják a nagy, szőrös lábaikat. Szerintem gáz.. Főleg felnőtt férfiaknál. A nadrág azért van, hogy takarja. Férfi ember szerintem hosszú nadrágban jár.

2024. jún. 15. 23:51
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
17%

Én egyszer -5 fokban mentem ki a melóhelyről egy szál pólóban.

A zebrán megállt mellettem egy srác, a fejére tekert sállal, szerintem még dupla bundanadrág is volt rajta, amundsen kapitány lóf.sz lehetett hozzá képest.

Rámnézett, és majd megfulladt a röhögéstől, na ettől meg én is.

2024. jún. 16. 08:52
 32/55 anonim ***** válasza:
30%
Alapból én is undorodok a szőrös testtől,de szegény pasik hadd hordajanak már rövid gatyát ebben a mocskos kánikulában :D N
2024. jún. 16. 09:24
 33/55 A kérdező kommentje:
Leírtam a nézőpontom. Engem különösebben nem zavar, ha más rövid gatyót hord, hajrá! Tőlem aztán.. Viszont én nem szívesen hordok olyat, mert nem akarom, hogy a buszon a fedetlen, szőrős, fiatal combom/térdem látványára a 60-70 éves bácsikák beinduljanak...
2024. jún. 16. 09:25
 34/55 anonim ***** válasza:
17%

Egyetlen eset volt/van, amikor cikinek éreztem férfin a rövidnadrágot, az pedig a szegedi picsaember esete. Az összes többi esetben egyáltalán nem gáz. A nyári kánikulában teljesen természetes, könnyed nyári viselet. Akinek nem tetszik, nyugodtan járhat nyáron is "bundában" felőlem.

[link]

2024. jún. 16. 09:25
 35/55 anonim ***** válasza:
75%

"Engem különösebben nem zavar, ha más rövid gatyót hord, hajrá! "

Vs.

"Hogy lógnak ki a nagy, szőrös csülkök, combok."

Vagy

"de nem látom be, hogy a férfiak miért mutogatják a nagy, szőrös lábaikat. Szerintem gáz"

Akkor most te magadról beszélsz? Egy elhízott, szőrös férfi vagy?

Ha téged nem érdekel, hogy más hogyan öltözködik, akkor miért így nyilvánulsz meg? Miért mondasz saját magadnak ellent? És miért nem írod le, hogy apukád hogyan öltözködik 40 fokban?

Azt se tudod már, hogy miket beszélsz itt össze-vissza, kisgyerek.

2024. jún. 16. 09:32
 36/55 anonim ***** válasza:
60%

És akkor mi van, ha idős bácsik rád gerjednek?

Ha fiatal pasik gerjednek rád az már kevésbé rossz?

Homofób vagy, vagy látens meleg?

Amíg senki nem nyúl hozzád miért zavar, hogy más mire izgul?

Akkor a nők se vegyenek fel topot, miniszoknyát, leggingset, mert valaki rájuk izgul?

Aki meg alapból perverz, annak olyan a szeme, mint a röntgen.

Szóval ezért kár izgulni.

2024. jún. 16. 10:37
 37/55 A kérdező kommentje:
35# Lehet van olyan is, akinek jól áll. Felőlem hordjad nyugodtan, ha akarod. De tőlem ne várja el senki, hogy szexi rövid naciban kellessem, kínálgassam magam. Így is mondták már, hogy vonzó, csabító vagyok, erős szexuális kisugárzással, úgyhogy szerintem ne öntsünk olajat a tűzre, hogy még lengén is öltözök. Nem akarok kísértésbe vinni senkit. A nadrág arra van, hogy takarjon.
2024. jún. 16. 10:38
 38/55 anonim ***** válasza:
69%

🤣🤷🤦😂

Pszichés eset vagy.

1. Nő vagyok. 2. Mi kínálgatás van abban, ha egy férfi térdig érő rövidnadrágot vesz fel? 🤣🤦 3. Na, apukád mit visel a 40 fokos kánikulában? 4. Neked szexi kisugárzásod van? 😂 Kétlem, mivel a pszichés állapot meglátszik a külső kisugárzáson, és te pszichésen nem vagy rendben. Hozzád bottal nem nyúljának.

2024. jún. 16. 10:51
 39/55 anonim ***** válasza:
67%

Kérdező!

Szerinted pl. a gyarmati brit hadsereg vagy az idegenlégió bermuda nadrágjai azért készültek, hogy a kivillanó szőrös vádlikkal hergeljék az ellenséget?😁

Ha így gondolod, akkor valami nagy gond lehet nálad a toronyban.

2024. jún. 16. 12:54
 40/55 anonim ***** válasza:
10%
Szerintem kifejezetten vonzó, főleg amikor látom a barátom vaskos, szőrös combjait egy már feszülő rövidgatyában. Nyaminyami 🥰
2024. jún. 16. 13:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!