Szerintetek nem ciki férfiaknak rövid nadrágot hordani?
Apád hogyan öltözködik, mikor 40 fok van? Ha ő is mindenét takarja, zárt ruhában jár, akkor csak közlöm veled, hogy nagyon rossz családi mintát kaptál, amit ideje lenne levetkőzni.
Egyébként szerintem sürgősen keress fel egy pszichológust!
A te felfogásod a ciki. Egy nőnek se fogsz így kelleni.
Igen, a férfiember legyen rosszul 40 fokban hosszúnadrágban, csak mert szerinted nem illik rövidet hordani.
Akkor ne lépj ki az utcára aztán meg van oldva.
És ilyen emberek járkálnak köztünk. Beteg világ van.
Sportolás közben sem rövidben vagy? Vagy pl úszásnál, fürdésnél mi a helyzet?
Én egyébként szinte csak azt hordok melegben.
Akkor tegyük már tisztába a dolgokat: a nadrág, és minden más ruha elsődleges funkciója az, hogy védjen a külső tényezőktől. Elsősorban a hidegtől, de ezen kívül még sok minden mástól is. Másodlagos funkciója, hogy takarja azokat a részeket, amiket az adott társadalomban tabu megmutatni. Na most, amit itt, Európában tabu mutogatni, azok a nemi szervek, és az esetek többségében a felsőtest nagy része (kivéve károk, nyak, fej). A láb már jó ideje nem tartozik ezek közé, se férfi, se nő esetében. Ha a hőmérséklet nem indokolja a hosszú nadrágot, sőt, ha kimondottan rosszabb hosszúban, mint rövidben, akkor nem túl ésszerű ragaszkodni a hosszú nadraghoz.
Nekem nőként semmi negatív benyomásom nincs egy rövidnadrágos férfi láttán, ellenben annak már a látványától rosszul vagyok, amikor 30 fok fölött bárkit vastag hosszú nadrágban látok.
Természetesen azt megértem, ha valaki valamiért kellemetlenül érzi magát fedetlen lábakkal, de az az ő egyéni problémája, nehogy már azokat cikizze, akiknek ezzel nincs bajuk.
Mondjuk van megoldás nyáron is erre, egy vékony, szellős hosszú nadrág kimondottan praktikus még kánikulában is, pasiknak pl tök jó lenvánszon nadrágok vannak, amik melegben is kényelmesek. De volt olyan kollégám, aki a legnagyobb hőségben is kordbársony meg vastag farmer nadrágban járt dolgozni, az szerintem a nap végén megállt magától a sarokban... Pláne, hogy az iroda nem volt klímás, kimondottan meleg volt bent is nyáron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!