Szerintetek nem ciki férfiaknak rövid nadrágot hordani?
Figyelt kérdés
Valahogy én nem érzem túl férfiasnak. Hogy lógnak ki a nagy, szőrös csülkök, combok.. Nőknél se feltétlen előnyös, ha kilátszik a micsodája, de nem látom be, hogy a férfiak miért mutogatják a nagy, szőrös lábaikat. Szerintem gáz.. Főleg felnőtt férfiaknál. A nadrág azért van, hogy takarja. Férfi ember szerintem hosszú nadrágban jár.2024. jún. 15. 23:51
12/55 anonim válasza:
Ilyen értelmetlen, provokatív kérdéseket föltenni sokkal cikibb.
13/55 A kérdező kommentje:
12# Nem az volt a célom. Nekem csak fura. Ennyi.. Mindenki azt hord, amit akar.. Csak egy vélemény volt.
2024. jún. 16. 00:42
14/55 A kérdező kommentje:
Nem akarok rövid gatyát felvenni, nem akarok a pedók céltáblájává válni. Talán ezért... Vannak beteg, lábfétises emberek... Bizony.
2024. jún. 16. 00:45
15/55 anonim válasza:
Elég nagy fogalomzavaraid vannak.
Hány éves vagy?
16/55 A kérdező kommentje:
15# 20 éves vagyok. Nem akarok kihívóan öltözködni. A ruha arra van, hogy takarjon. Nem akarok senkiben sem erotikus vágyakat ébreszteni. Ez egy veszélyes világ, beteg, perverz világ. Anyám is féltett engem, ne öltözzek lengén, mert még "elkap" valaki...
2024. jún. 16. 00:56
17/55 anonim válasza:
Hjajj..:DD
Akkor ne öltözz úgy, egészségedre! Attól még másokon nem lesz ciki, hogy te nem akarod mások szemeit gyönyörködtetni a csodaszép lábikóiddal. Lehet meg is köszönnék neked.
18/55 anonim válasza:
Teljesen okés, én mondjuk nem hordok.
19/55 anonim válasza:
Ha 20 éves vagy nehezen lehetsz egy pedofil áldozata. . .
20/55 A kérdező kommentje:
19# Átvitt értelemben mondtam. Egy 20 éves még fiatal... Az az érettségi után 2 év!! Nem akarom, hogy idős bácsik csorgassák rám a nyálamat, a laza öltözetemben.
2024. jún. 16. 01:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!