Miért kell bunkónak lenni?
Figyelt kérdés
Egy nőnek az utcán leszakadt a szatyorjának a füle,a cuccai szanaszét peregtek,én illedelmesen egyből rohantam oda,hogy segítsek és rámkiabált,hogy én neki csak ne segítsek,az ő dolga majd ő megoldja magának,mit megyek én oda vadidegen emberekhez,amúgy is törődjek a magam dolgával. Köpni nyelni nem tudtam,ezért inkább otthagytam.. Már a segítség is baj? F2024. jún. 15. 13:54
11/13 anonim válasza:
Ma már a nők emancipálódtak: ők is a harcos, de bátor kipcsák nép tagjai lettek.
Ma már nem a lovagi-korban élünk.
12/13 anonim válasza:
Szerintem se vedd ezt magadra, nem neked szólt, inkább az akkori kínos helyzetnek. Kellemetlen dolog történt vele, amit senki sem szeretne mások előtt átélni, és hiába mentél oda jószándékkal, kedvességgel, őt rosszul érintette a helyzet, amit fokozott az is, hogy annak volt szemtanúja.
13/13 anonim válasza:
Lehet, hogy vibrátor is volt a szatyorban és szégyellte xD
Komolyra fordítva a szót, mindig voltak és lesznek is ilyen tapló emberek. Ne hagyd, hogy egy ilyen eset befolyásolja a segítő készségedet, mert legközelebb lehet, hogy pont olyan mellett sétálsz majd el, akinél elkelne a segítség és hálás lenne érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!