Mièrt jò bunkònak lenni a màsikkal?
Figyelt kérdés
Mai napon a munkahelyen a munkatársam a fönök füle hallatára elkezdte sorolni, hogy mit nem csinàlok jól az egyik munkafolyamatban. Hozzáteszem, ezt csak szabadsàgolás alatt szoktam csinàlni. Miért kell ezt csinálni? Elfogadom a kritikàt, mert ezekből lehet tanulni, de miért jó az embernek ha mindig kötekedhet.2023. okt. 31. 17:04
1/7 A kérdező kommentje:
Vagy ezt én veszem ennyire a szivemre? Vagy csak meg kellene hallgatnom, elraktàroznom és nem agyalni rajta ennyit.
2023. okt. 31. 17:07
2/7 anonim válasza:
Nem értem, ebben mi a bunkóság, ha hibákat csinálsz és azt megemlíti.
3/7 A kérdező kommentje:
Ezek nem olyan hibàk, pl. miért irom ki a cégnek a nevét, miért nem röviditek, a dàtumhoz miért irom ki a 2023-at.
2023. okt. 31. 17:18
4/7 anonim válasza:
Ha miért-tel kezd, az egy kérdés. Nem kötelező válaszolnod rá.
5/7 anonim válasza:
Nem értek egyet a kolléga viselkedésével, de ez nem bunkóság. Hogy miért csinálja, arra csak ő tudja a biztos választ.
6/7 Senior Séf válasza:
Ez nem bunkóság volt,hanem a főnöknél akart bevágódni.
7/7 A kérdező kommentje:
Igazad lehet, csak ezzel meg engem tüntet fel rossz szinben a főnök előtt.
2023. okt. 31. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!