Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért kell bunkónak lenni?

Miért kell bunkónak lenni?

Figyelt kérdés
Egy nőnek az utcán leszakadt a szatyorjának a füle,a cuccai szanaszét peregtek,én illedelmesen egyből rohantam oda,hogy segítsek és rámkiabált,hogy én neki csak ne segítsek,az ő dolga majd ő megoldja magának,mit megyek én oda vadidegen emberekhez,amúgy is törődjek a magam dolgával. Köpni nyelni nem tudtam,ezért inkább otthagytam.. Már a segítség is baj? F
2024. jún. 15. 13:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
62%
Ez a no nem normalis, de rettento bunko. En nagyon orulok es megkoszonom, ha valaki a segitsegemre siet, barhol. Eszembe nem jutna balhezni es elhajtani, nem is ertem... :-O
2024. jún. 15. 14:11
 2/13 anonim ***** válasza:
74%

Ez nem rólad szólt, ne vedd magadra!

Jól tetted, hogy segíteni akartál.

Annak a nőnek valami baja van, elsősorban magával.

2024. jún. 15. 14:18
 3/13 anonim ***** válasza:
75%
Én kétszer próbáltam meg idegennek segíteni, azóta felőlem el is ájulhatnak mellettem, akkor se néznék oda. Egyszer szóltam valakinek hogy nyitva van a táskája, és még neki állt feljebb hogy minek zavarom miközben telefonál. Aztán volt hogy télen hanyat vágta előttem magát valaki a jégen, nem tudott felállni ezért próbáltam neki segíteni. Ezért is én voltam a sz@r meg hogy hagyjam békén (mondjuk a bácsi lehet nem volt már szomjas alapból...) Azóta úgy vagyok vele hogy megfogadtam hogy ami nem az én dolgom, abba nem szólok bele. Felőlem a talpát is feldobhatja mellettem valaki nem érdekel. Egyedül a babakocsisoknak és az időseknek szoktam segíteni buszra fel/leszállni, azt mindig megköszönik. Minden más mellett elmegyek mintha meg se történt volna.
2024. jún. 15. 14:21
 4/13 A kérdező kommentje:
3 valszeg a csaj is igy gondolkozik..egyre tobben lesznej szerintem ilyenek.
2024. jún. 15. 14:24
 5/13 anonim ***** válasza:
49%

Engem egy vak ember rúgott meg,mert le akartam segíteni a megállóban a magas villamosról.Mondván ő nem szorul segítségre,pedig ha nem kapom el,pofával zuhan ki a peronra.

Azóta zárt a rex, senkinek semmi. Kisgyerek kivétel más levegőnek nézve.

2024. jún. 15. 14:36
 6/13 anonim ***** válasza:
52%
En csak azt nem ertem, miert kell kobunkonak lenni, ha valaki segiteni akar?
2024. jún. 15. 14:39
 7/13 anonim ***** válasza:
63%
Igaza volt Charlie Firponak: Nincs gonoszabb ember annál, mint aki egykor jó volt, de egy másik gonosz őt is gonosszá tette...
2024. jún. 15. 14:44
 8/13 anonim ***** válasza:
24%
És ebből tényleg az következik, hogy bunkónak kell lenni, vagy csak kipanaszkodtad magad?
2024. jún. 15. 14:52
 9/13 anonim ***** válasza:
44%
Mondjuk én meg az ilyen magadfajta meg #5-féle buzgómócsingokat nem szeretem.
2024. jún. 15. 15:29
 10/13 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem ez nem rólad szól, simán csak rohadt kínosnak tartotta, hogy szerencsétlenül járt, és tovább rontottál rajta azzal, hogy látványosan észrevetted, és nincs képessége jól lereagálni.

Hagyd a francba, nem csináltál semmi rosszat, kifogtál valakit aki rossz hangulatban volt pocsék attitűddel, éld tovább az életed úgy, ahogy jónak látod.

Velem egyszer a 2-es villamoson üvöltözött egy srác az egész villamos előtt, mert szimpatikusnak találtam, és rá mertem mosolyogni, hátha... Pár másodperc alatt 1-ról 100-ra ment, mit röhögök rajta, mi olyan vicces rajta, teljes sokkban voltam, hogy konkrétan flörtölni akartam, addig erre vagy azt a választ kaptam, hogy az illető elfordította a fejét és nem foglalkozott velem és megértettem, hogy akkor ez egy nem, vagy belement, de le még egyszer sem basztak érte, pláne nem úgy, hogy azt hitték, hogy valami teljesen más történik, hogy én bármi miatt röhögnék rajtuk. Feladtam emiatt azt, hogy aki szimpatikus, akár bejön, akár csak barátkoznék vele, azzal megpróbáljak kapcsolatot teremteni? Biztos, hogy nem, magammal csesznék ki, ha sértődésből azt mondanám, hogy én aztán soha többé nem.

2024. jún. 15. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!