Miért kell bunkónak lenni?
Itt gyakori kérdéseken miért kell egyfolytába bunkónak lenni? Nem értem. Ha csak elírsz valamit vagy egy-két szóban elvéted a helyesírást már jönnek az olyan válaszok mint, hogy:
,,Fáj ezt olvasni"
,,tanulj már meg írni"
Ráadásul ha pl félrérted a kérdést vagy valamit nem értesz akkor utána rögtön letámadnak, hogy mijen idióta vagy.
Miért kell ilyennek lenni?
Mindenki szereti magát felsőbbrendűnek érezni és ezt itt úgy érik el, ha másokat a földbe tiporhatnak.
Hagyd őket figyelmen kívül.
mert a hányaveti helyesírás,valahol nemtörődömséget érdektelenséget mutat.
és az jön le,hogy a kérdező még erre a minimumra is képtelen,így nem is érdekli igazából a megoldás,a válaszok meg végképp nem.
szerintem ez az üzenete és ezért reagálnak rá trollkodással,mert veszik a lapot úgymond.
A nemtörődömséggel egyet tudok érteni. Nagyon is úgy hat. Szerintem hogyha valaki kiír egy kérdést, akkor azt normálisan tegye. Figyeljen oda a helyesírásra, de ha esetleg néhány apró hibát vét nem foglalkozom vele, csak legyen értelmes/érthető amit ír. De ez vonatkozik a válaszokra is.
Azzal meg hogy idiótának néz, mert valamit másképp értelmezel magát minősíti. Az ilyen személyekkel jobb nem foglalkozni.
Az anonim oldalak tele vannak lelketlen, céltalan, boldogtalan, kisebbségi komplexusos emberekkel, akik direkt azért járnak fel ide, hogy belekössenek a kérdezőkbe. Mert ennyi az összes örömük az életükben!
Mondjuk, vannak olyan helyesírási hibák vagy szóhasználatok, amikkel engem is az őrületbe lehet kergetni!
"Az anonim oldalak tele vannak lelketlen, céltalan, boldogtalan, kisebbségi komplexusos emberekkel, akik direkt azért járnak fel ide, hogy belekössenek a kérdezőkbe. Mert ennyi az összes örömük az életükben!"
Ez már nagyon lejárt lemez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!