Egy ember miért szerethet bunkónak lenni?
Hát ha neked jó, akkor legyen jó :D , de vigyázz, nem biztos, hogy ezt más is tolerálni fogja.
Egyébként mi a jó benne, hogy így viselkedsz és hogy szereted, hogy mások is ilyenek veled, el tudnád nekem légyszi magyarázni? Kíváncsi vagyok erre nagyon. :)
Az az igazság, hogy az ember ha mindíg jó, meg kedves, akkor kihasználják, tök mindegy, hogy munkáról vagy szerelemről, családi dolgokról van szó.
Van aki élete végéig tűr, van aki meg "elparasztosodik". Ez van, ez egy ilyen világ, akinek nem tetszik menjen a p...ba
Szerintem a szarkazmus és a trollkodás koránt sem egyenlő azzal, hogy bunkó az ember. Én szeretek trollkodni néha, és ezért szeretem, ha velem is trollkodnak.
Olyasmiket nem mondok másoknak, hogy "mert egy kövér állat vagy", de olyat igen (pl. van egy Phd-t végzett barátom, aki folyton panaszkodik, hogy csak 200-at visz haza), neki szoktam mondani, hogy "tovább kellett volna tanulni":D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!