Miért nem szeret sok ember békésen élni egymás mellett? Elfogadva, hogy ő szerethet más zenét, stílust, hobbit bármit?
Sok ismerős ha szereti a kéket és meg tudja valakiről, hogy ő a pirosat szereti, eliezdi piszkálni, kibeszelni, ki neveti.
Miért szeretnek mindig találnivalakit, aki mmást szeret mint ők?
Azt látom, már direkt keresik aki mást szeret mint ők, és végre mehet a gúny!
ez mindig igy volt és igy is lessz..
aki más mint a többi ember akkor öt ki kell utálni..
és igy lesznek az önbizalom hiányos emberek, öngyilkosok stb. stb.
hogy mért teszik kész rejtély mert én se tudom mi a jó benne..
Ez az emberi természet.
Persze vannak emberek, akikbe rengeteg empátia szorult, ezeknek az embereknek a társaságát kell keresni. Ők megértőek és érzékenyek mások problémáira.
Na és aztán vannak olyan emberek, akiknek egyszerűen csak a csorda számít. Mindennél fontosabbnak tartják, hogy egy bizonyos csapathoz tartozzanak és ha ez a csapat a pirosat szereti, de a rózsaszínt gyűlöli, akkor az alany azonosulni fog velük, ő is ugyanúgy viselkedik másokkal mint ahogy a csorda többi tagja viselkedik.
Sajnos ezek vagyunk mi emberek...de mint mondtam vannak, akik jóval toleránsabbak, az ilyenekkel kell haverkodni, a sablon macákat/s**gf*jeket meg jó messzire elkerülni. Ez ellen nem lehet tenni sajna, az ilyesmit nem igazán lehet kinevelni az emberből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!