Ez az ember mennyire szerethet, kedvelhet engem?
-nagyon szeret a társaságomban lenni, mikor meglát, odajön mellém és beszélgetni akar velem
-szeret velem hülyülni és röhögni, szórakozni
-már többször megvédett, kiállt mellettem
-elmondja nekem mindig hogy mi van vele, legyen az vicces vagy szomorú dolog
-bármit meg tudunk beszélni
-már párszor felhívott és beszélgettünk
-mondta, hogy szeretne velem időt tölteni (beszélgetni,sétálni,sportolni)
-néha átkarol, közben viccelődik
-mikor beszélek hozzá mindig a szemebe néz, a szeme általában csillog
-mikor meghallgat akkor érzem hogy tényleg érdeklődik
-mikor elválunk akkor mindig mond valami pozitívat
-elvárja hogy elmondjak neki mindent ami velem kapcsolatos, érdekes, aktuális téma
-teljesen megbízik bennem ( ő mondta)
-röhög az idióta vicceimen
-kíváncsi a véleményemre
-tudja hogy mikor vagyok vidám szomorú
Most ennyi jutott eszembe, értelmes válaszokat lécci :-)
Hmm.... magamra ismerek, de a másik oldal nevében. Én is fiú és van egy fiú barátom, aki iránt én érzek úgy, mint ahogy a kérdezővel viselkedik az idézett személy. És nekem pont az a nagy bánatom, hogy az én barátom, azaz inkább csak haverom meg nem valószínű hogy ennyire fontosnak érzi a kapcsolatunkat. És ez fáj és csalódással teli. Nem vagyok szerelmes belé :))) Heterók vagyunk, de valahogy számomra csodás pillanatok voltak, amikor úgy igazán közel kerültünk egymáshoz és mélyebbnek tűnt a barátságunk. Nem is értem az okát magamban, mert amúgy két egészséges férfiemberről van szó, de mégis nagyon sokat jelent(ene) a barátságom a sráccal. Ő is jófej velem, de koránt sem érzek olyan mély indíttatást a részéről, mint ami bennem van (lenne).
Úgyhogy örülj és értékeld, nem sok barátság odaadó, de ha van ilyen, akkor az érték. Feltéve ha a másik fél értékeli eléggé....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!