Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen jó érzés bunkónak...

Miért ilyen jó érzés bunkónak lenni?

Figyelt kérdés
Régen nem ilyen voltam. Mindig udvarias voltam,mindig mindent úgy csináltam ahogy illett,félretettem magamat és amit igazán akarnék. Ma már ez nem így van. Ha nincs kedvem valakihez otthagyom. Ha nem vagyok olyan formában nem jópofizom,elvonulok. Bunkó lettem és mégis annyira jó érzés. De miért?
2024. jún. 12. 19:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hat leirtad, felretetted magad, masoknak akartal megfelelni - most meg mar nem. Ez nyilvan jo erzes, ugyanakkor ezt lehet bunkosag nelkul is csinalni. Mondjuk akkor is erzekelhetik annak, de az mar legyen az o bajuk.
2024. jún. 12. 19:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem bunkosag, hanem meghuztad a hataraidat. Vegre! Es nem, nem vagy koteles megindokolni senkinek az okot, ha valamire nemet mondtal. ;-)
2024. jún. 12. 19:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem bunkóságnak hívják;)
2024. jún. 12. 19:56
 4/7 anonim ***** válasza:
88%

Gratula!Éljen a szabadság!Kapja be mindenki!!:D

Nálam az őszinteség az első,bár én nem tudom szépen közölni.

De nem vagy köteles mindenkit meghallgatni és nem voltál bunkó.Az hogy neki hogy jött le az meg az ő baja.

Mondták már rám is hogy bunkó vagyok,ilyenkor annyi a válaszom,hogy:Igen, tudom!:)

2024. jún. 12. 20:06
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem bunkóság, simán átlagos emberi viselkedés.
2024. jún. 12. 20:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is itt inkább a határok meghúzásáról van szó, nem pedig bunkózásról. Magadat is előtérbe helyezted, másoknak már nem akarsz többé megfelelni, ami jó irány. Nem lehet és nem is szabad mindig mások alá rendelni magunkat.
2024. jún. 18. 13:40
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem bunkóság.

Ezt hívják úgy,hogy hű vagy önmagadhoz és nem felelsz meg másoknak.

Nekem ez folyamatban van de még mindíg nem értem el teljesen ezt az állapotot.

Irigyellek kérdező..

2024. jún. 19. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!