Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Azok, akik nem isznak alkoholt...

Azok, akik nem isznak alkoholt, általában sznobok?

Figyelt kérdés
Én sokszor ezt figyeltem meg, hogy egy kicsit felvilágosultabbnak tartják magukat azok, akik egy kortyot sem isznak. És sokszor kihangsúlyozzák, hogy fúj ez mennyire negatív dolog és egészségtelen, milyen káros a társadalomra. Természetesen nem a mérték nélküli alkohol fogyasztásra gondolok, az tényleg baj, de társaságban egyszer-kétszer miért ne ihatna az ember? Van hogy tényleg nagyon jól esik és van ennek kulturált módja is. Én amúgy főleg férfiakon szoktam meglepődni, ha nem isznak, vidéken gyerekként el sem tudtam képzelni, hogy vannak ilyenek, hát a szomszédok is kínálták egymást a házi borral, pálinkával.

jún. 12. 17:33
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem eleve van több haverom, barátom akikkel "random" szervezünk programot. Hobbim is olyan, hogy jövök-megyek. Néha még munka miatt is elérhető kell legyek.

Ezért is igyekszem "vezetőképes" maradni.

jún. 14. 12:33
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

"Az alkoholmámor alapvetően egy enyhébb mérgezési állapot szerintem."

Nem szerinted, tényszerűen az.

jún. 14. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!