Fura/elítélendő, ha lányként valaki szeret megenni egy fárasztó nap után egy pohár (általában citromos) sört? Ez már alkoholizmus?
Figyelt kérdés
2019. máj. 31. 19:28
1/12 anonim válasza:
Az alkoholizmus az amikor függsz az alkoholtól. Nem tudsz nélküle élni
2/12 anonim válasza:
Pont ezt csinálom :D én az íze miatt iszom 19l
3/12 anonim válasza:
Ha citromos sörtől te berúgsz, akkor az inkább gáz. :D
4/12 A kérdező kommentje:
#3 Ki mondta, hogy berúgok tőle? :D
2019. máj. 31. 20:00
6/12 anonim válasza:
Hát elég fura ha megeszed.
Na de semmi gond nincs vele. Főleg így hogy csak citromos
7/12 anonim válasza:
Az mindenkitől fura, ha enni szereti a sört.
Ha inni, nos, attól függ. Ha már muszájból iszod, mert ettől érzed jól magad meló után, az már alkoholizmus, igen.
8/12 anonim válasza:
Nem alkoholizmus, ha jól esik igyad. Én citromos vizet iszok (és titokban kakaót szinte minden nap). Egy doboz citromos sörtől nem tudsz alkoholista lenni, de javaslom, hogy legközölebb próbáld ki milyen, ha éves helyett inkább iszod.
9/12 anonim válasza:
Ha megeszed az fura, ha megiszod abban semmi rosszat nem látok.
Nem alkoholizmus. :)
10/12 A kérdező kommentje:
Az csak elírás volt, bocsánat. Természetesen inni szoktam a sört.
#8 Én is szoktam kakaót inni, szinte minden szombat és vasárnap reggel azt iszom. És citromos vizet is gyakran szoktam (cukor nélkül) :D
2019. máj. 31. 22:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!