Vidéken az emberek általában jóval többet isznak?
Persze, délelőtt 10-re mindannyian részegek vagyunk. Hukkk!
MZP is megmondta, és ő biztos tudja is, hisz ő is egy alföldi mezővárosban él. Én csak azon gondolkodom, amikor megnyerte a polgármester-választást, akkor kik választhatták meg? Csak nem azok a részegek?
Én alkoholista vagyok, de amikor vátosban éltem is az voltam.
Nem ennek a függvénye.
Pont fordítva van, a városokban isznak többet az emberek.
Ez csak sztereotípia. Vidéki városokban éltem korábban, most Budapesten, itt érzésre többet iszik az átlagember, mert egyrészt sokféle programhoz kötődhet bizonyoa mértékű ivás, másrészt sok az olyan kultúralkesz, akinek a jobb féle bor, kézműves sör vagy pl. whiskey a gyengéje. Lepukkadt alkeszból meg szerintem arányaiban is több van, pl. a közelünkben van egy bolt, ott szoktak előtte este piálni, de reggel nagyon sok "jómunkásember" kezdi csavaros kiflivel a napot, estefelé meg pattintós kiflivel száll fel a buszra. Néha reggel a buszon jól öltötött irodistákon is érezni, hogy már megvolt a kőműves actimel.
Persze, falvak az megint más világ, de azt is látni kell, hogy az elmúlt ~20 évben a kihaló falvak kocsmái közül is sok bezárt, illetve sok ember caak beül és egy üveg fröccsel tölt a kocamában órákat, mert többre nincs pénze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!