Azok, akik nem isznak alkoholt, általában sznobok?
Én például nem iszom. Nem gondolok semmit arról aki iszik néha. Mindenkinek lelke rajta. Nincs baj, ha valaki néha megiszik egy üveg sört a haverokkal vagy bort stb.. az alkoholizmus már baj.
Nekem volt mostoha apám aki bántott és alkoholista volt. Nem is szeretem az alkohol ízét. Most meg már amúgy se innék, mert figyelek arra, hogy miket és mennyit viszek be. Az alkohol pedig nem fér bele ebbe.
Szóval nem sznob vagyok csak nem akarok inni, azt meg teljesen leszarom, ha más iszik.
Én nem iszok, vagy csak nagyon ritkán ünnepek alkalmából, de nem érdekel, amíg nem aljasodik le a sárgaföldig és nem inzultál🤷🏼♀️ kávézni kávézok, de az energiaital szagát sem bírom. Nem az egészségem miatt nem fogyasztok alkoholt, hanem mert nekem nem kell ital ahhoz, hogy jól érezzem magam 😊
32/N
A nemivásnak és a sznobságnak semmi köze egymáshoz.
Márészt elég szomorú, hogy MO-on aki nem iszik, az már negatív valaki.
"vidéken gyerekként el sem tudtam képzelni, hogy vannak ilyenek, hát a szomszédok is kínálták egymást a házi borral, pálinkával
Ez igaz, csak az a gond, hogy a megkínálás nem azt kellene, hogy jelentse, KÖTELEZÖ meginni. El is lehet utasítani és ettöl senki nem lesz több vagy kevesebb.
Szerintem semmi köze a kettőnek egymáshoz.
Az más kérdés, hogy a sok proletár azonnal lekezelő, lenéző lesz, ha nem vedelsz/dohányzol velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!