Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok, szerintetek is sokkal...

Lányok, szerintetek is sokkal jobb nőnek születni mint férfinak?

Figyelt kérdés
Régen is csak azért örültem hogy férfi vagyok, mert igy legalább a szebbik nemmel kell járnom és a szebbik nemhez kell vonzódnom, de már észrevettem, hogy a nők többsége biszex, és nyitott a saját neme felé is, szóval ilyen terén sem veszitenek semmit a férfiakhoz képest. A nőknek is lehet végzettségük, jogositványuk, vezethetnek kocsit, és a többi, és a többi, szóval komolyan nem értem miért lenne bármivel jobb a férfiaknak. A biszex nők még kapcsolatot is könnyebben ki tudnak alakitani nőkkel mint a férfiak. A férfilétnek csak hátránya van minden tekintetben, és az a narrativa hogy a férfiaknak nagyobb szükségük van barátnőre, szexre, mint forditva, pedig ez egyáltalán nem igaz, csak a társadalom ezt próbálja elhitetni a férfiakkal. Ha választhattam volna, biztos nőnek születek inkább. Van mit irigyelni tőletek bőven.
2024. jún. 4. 14:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/78 A kérdező kommentje:
Rengeteg példát tudnék mondani. A nők nagy része biszex. Ezt tagadhatod ha jobban erzed tőle magad, de a tényeken nem változtat.
2024. jún. 5. 13:02
 42/78 anonim ***** válasza:
68%
Rengeteg példa van nyilván, ott a nők lapja, a blikk, a cosmo, stb.
2024. jún. 5. 13:08
 43/78 A kérdező kommentje:
Ezt max az tagadja aki barlangban él, vagy aki nem hajlandó beismerni. Feleslegesen mentegeted a nemed, mert a nőknél a biszexualitás természetes.
2024. jún. 5. 13:10
 44/78 anonim ***** válasza:
68%
Ahogy szeretnéd, gondolom ettől a tudattól jobban mered a rudi, nem rontom el az örömöd :D
2024. jún. 5. 13:12
 45/78 A kérdező kommentje:
Mondhatsz amit akarsz. Nekem van igazam.
2024. jún. 5. 13:22
 46/78 anonim ***** válasza:
67%
Ha neked is lenne igazad, mit számít? Ugyanúgy csak hisztizel, hogy a nőknek milyen könnyű és a férfiaknak milyen nehéz.
2024. jún. 5. 13:44
 47/78 A kérdező kommentje:
Ebben is igazam van. Csak ismerd be és kész.
2024. jún. 5. 13:49
 48/78 anonim ***** válasza:
48%
Te vagy Besenyő Pista bácsi akinek annyiszor van igaza, ahányszor csak akarja?
2024. jún. 5. 13:53
 49/78 anonim ***** válasza:
67%
Ha az összes nő biszexuális, akkor is, mit számít?
2024. jún. 5. 13:55
 50/78 A kérdező kommentje:
Nekem nem számít. A 37 kezdte az egészet, hogy márpedig nem így van.
2024. jún. 5. 14:02
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!