Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok, szerintetek is sokkal...

Lányok, szerintetek is sokkal jobb nőnek születni mint férfinak?

Figyelt kérdés
Régen is csak azért örültem hogy férfi vagyok, mert igy legalább a szebbik nemmel kell járnom és a szebbik nemhez kell vonzódnom, de már észrevettem, hogy a nők többsége biszex, és nyitott a saját neme felé is, szóval ilyen terén sem veszitenek semmit a férfiakhoz képest. A nőknek is lehet végzettségük, jogositványuk, vezethetnek kocsit, és a többi, és a többi, szóval komolyan nem értem miért lenne bármivel jobb a férfiaknak. A biszex nők még kapcsolatot is könnyebben ki tudnak alakitani nőkkel mint a férfiak. A férfilétnek csak hátránya van minden tekintetben, és az a narrativa hogy a férfiaknak nagyobb szükségük van barátnőre, szexre, mint forditva, pedig ez egyáltalán nem igaz, csak a társadalom ezt próbálja elhitetni a férfiakkal. Ha választhattam volna, biztos nőnek születek inkább. Van mit irigyelni tőletek bőven.
2024. jún. 4. 14:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/78 anonim ***** válasza:
51%

Nem. Férfiaké a világ.

Amikor a nők helyzetét mondják, mennyire rózsás, az csak arra vonatkozik, hogy minden lúzer megbaszná őket.

2024. jún. 4. 15:07
 2/78 anonim ***** válasza:
53%
Nem tudod mivel jár nőnek lenni. Sokkal nehezebb nekünk,mint a férfiaknak.
2024. jún. 4. 15:08
 3/78 anonim ***** válasza:
69%
Nem. A menstruáció már önmagában is elég ok hogy ne legyen olyan jó.
2024. jún. 4. 15:09
 4/78 anonim ***** válasza:
74%
Biztos hogy nem.
2024. jún. 4. 15:16
 5/78 A kérdező kommentje:

Ja és persze senki nem ismeri be hogy a férfilétnek is vannak nehézségei, és kihivásai. Csak az megy hogy a férfiaknak könnyű mert nem kell szülni, és menstruálni.

Nem a férfiaké a világ. A nők felsőbbrendűek mert ők szülnek, és mellette mindenre képesek amire a férfiak. Itt egy jó példa erre.

https://www.youtube.com/watch?v=ELIQnG4kKds

2024. jún. 4. 15:17
 6/78 anonim ***** válasza:
48%
Férfiként akkor nehéz ha akacsony vagy vagy gyenge.
2024. jún. 4. 15:18
 7/78 anonim ***** válasza:
17%

Szexi nőnek nagyon jó lenni. Mindig kedvesek velem, segítenek csomó mindenben még kérni sem kell, bárkit megkaphatok, pénzt is lehet ezzel keresni, nem is keveset…

Negatívum csak a gyerektéma. Nem akarok sem terhes lenni, se szülni, szoptatni, szaros pelenkákat cserélni, üvöltő gyereket ringatni folyton, mert az apától ugyebár nem elvárt, hogy ő csinálja ez egész nap, és anyagilag kiszolgáltatva lenni sem akarok egy férfinak.

2024. jún. 4. 15:19
 8/78 anonim ***** válasza:
54%

Nem az. A pasik csak d.gni akarnak, gyereket házasságot vagy közösen lakást venni egyik sem. Jövőt se lehet építeni velük de amelyikkel igen az meg a családbol gyerekből nem veszi ki a részét és később lép le.

Nincs szeretet társigényük, anyagilag mindig jobban állnak, nem ők rettegnek szex után sem hogy felhívják e másnap.

És nem őket dobják ha idősen (40-50) nem néz ki 20nak. Hanem ők a nőket.

Munkában jobban meg vannqk becsulve, es csak az nem dolgozik aki nem akar.

Okosabbak is mert hidegfejű racionálisak nem viszik el őket az érzelmek sem.

A női sors sz.r és nehéz. Szeretetlennek lenni meg egyedul vergődni a gyerekkel meg összerakni egyedul egy házra.

2024. jún. 4. 15:23
 9/78 anonim ***** válasza:
8%
#8 én pont ezek miatt nem akarok gyereket. Hülye lennék tönkretenni az életemet. Inkább tartok támogatókat. A férfiaknak úgyis csak a testünk kell, legalább ne kapják meg olcsón :D
2024. jún. 4. 15:25
 10/78 anonim ***** válasza:
62%

Engem meg aláznának pl az ex meg haverjai, hogy pénzért na megyek e velük egy körre. A pasik kiröhögnének rossz hírem lenne, alig várnák azt hogy megjelenjek vmi OF-n már terjesztenék is rólam én lennék a környék k-ja, és tudnának min röhögni.

Az ex meg ezzel minden kapcsolatomat is tönkretenné rohanna a munkahelyre is anyámhoz is.

Futótűz lenne ebbol és nem pozitívan.

2024. jún. 4. 15:32
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!