Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok, szerintetek is sokkal...

Lányok, szerintetek is sokkal jobb nőnek születni mint férfinak?

Figyelt kérdés
Régen is csak azért örültem hogy férfi vagyok, mert igy legalább a szebbik nemmel kell járnom és a szebbik nemhez kell vonzódnom, de már észrevettem, hogy a nők többsége biszex, és nyitott a saját neme felé is, szóval ilyen terén sem veszitenek semmit a férfiakhoz képest. A nőknek is lehet végzettségük, jogositványuk, vezethetnek kocsit, és a többi, és a többi, szóval komolyan nem értem miért lenne bármivel jobb a férfiaknak. A biszex nők még kapcsolatot is könnyebben ki tudnak alakitani nőkkel mint a férfiak. A férfilétnek csak hátránya van minden tekintetben, és az a narrativa hogy a férfiaknak nagyobb szükségük van barátnőre, szexre, mint forditva, pedig ez egyáltalán nem igaz, csak a társadalom ezt próbálja elhitetni a férfiakkal. Ha választhattam volna, biztos nőnek születek inkább. Van mit irigyelni tőletek bőven.
2024. jún. 4. 14:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/78 anonim ***** válasza:
48%
A nök akik neten meztelenkednek amelyik nem hülye az pénzért teszi csak. Semmi másért.
2024. jún. 4. 16:26
 22/78 A kérdező kommentje:
Oké, de ez szerinted mit árul el egy ilyen nőről? Őszintén.
2024. jún. 4. 16:29
 23/78 anonim ***** válasza:
72%

Nem értek egyet. Szerintem mindkét nemnek megvan a saját maga gondja.

Nőként veszélyesebb az utcán sétálni este, ha valaki nem tanult önvédelmet. Egy nőre hülyén néznek sokszor ha nem szül gyereket, pedig nem mindenkinek kell gyerek. A társadalom elválrja, hogy egy nő akár 3 gyerek után is legyen vékony, sportos,szép, ráncai ne legyenek. Ne hagyja el magát gyerek után. Sok férfi csak d*gni akar. Ott van a menstruáció, ami szintén nem egy kellemes dolog. Arról ne beszéljünk, hogy még a mai napig is egyes országokban, a nőnek kuss a neve és kb rabszolgaként tartják. Sok férfi az ilyen instacicákat tartja valamire aki egész nap csak mutogatja magát, és ezzel vegye fel a versenyt egy nő.

2024. jún. 4. 16:43
 24/78 anonim ***** válasza:
15%

Nőnek egyértelműen könnyebb.

Nézd meg hány férfi és hány nő lakik a, szüleivel.

Egy nő az adottságait kihasználva előre tud jutni az életben.

Kb 10 hajléktalanból 1 nő.

Tehát ahhoz valami nagy baj kell lennie egy nőnél, hogy az utcára kerüljön.

Az pedig baromság hogy férfiak magasabb fizetést kapnak ugyanazért a munkáért.

Persze bizonyos munkakörökbe nem szívesen vesznek fel nőket.

Pl, akinek gyereke van.

Na de a gyerekes nőket védi az állam, ha van férjük, aki jól keres akkor az is elég.

Férfiként, ha kiszorulsz a versenyből nem igen fog eltartani egy nő.

Nézd meg hány nő gazdagodott meg abból, hogy netes celeb úgy, hogy kb semmit nem csinált, és még nem is bomba nő, bizonyos platformokon elég ha lengén öltöznek.

2024. jún. 4. 16:51
 25/78 anonim ***** válasza:
51%
Nem! Pont az ellenkezője!
2024. jún. 4. 17:11
 26/78 A kérdező kommentje:
Nem cserélnétek ti a férfiakkal. Csak most megy a rizsa.
2024. jún. 4. 17:13
 27/78 anonim ***** válasza:
23%
Én így nőként nem értem, mi ez a nagy nyafogás a mensi körül. Pár napig feldugok tampont napjában párszor, kicsit fáj a hasam és ennyi, semmi mást nem érzékelek belőle. Akinek komoly fájdalmai vannak, az menjen orvoshoz, mert nem normális dolog.
2024. jún. 4. 17:15
 28/78 anonim ***** válasza:
80%

A tampon kva undorító szerintem, éjszakára amúgy se a legjobb, ráadásul nekem napokig hasmenésem és emésztési diszkomfortom van olyankor (doki szerint ez normális).

2024. jún. 4. 17:19
 29/78 anonim ***** válasza:
70%
Semmikepp sem.
2024. jún. 4. 19:12
 30/78 anonim ***** válasza:
75%
Mindkettőnek megvannak az előnyei és hátrányai.
2024. jún. 4. 19:12
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!