Úgy érzem lánynak jobb lett volna születnem, ez normális?
Te meg egész nap simogathatod a péniszedet,isteni érzés lehet.bárcsak én is férfinek születtem volna..
remélem érzed az iróniát
Nagyon nem normális
Ajánlom a kórházt ott majd nővé válsz
Na haver én is így érzem. Csak nekem egy kicsit összetettebb mint az hogy a melleiket fogdossák -.-". A csajoknak kinézet és önkifejezés terén sokkal több lehetőségük van. Különböző típusú ruhákat kapni nekik hétköznapra míg mi variálhatunk a pólónk/nadrágunk színével és hosszával. Hajfestés is simán elfogadott nekik, mi nekünk egyáltalán nem. Rögtön minden srác le van ilyenkor bu zizva. Én speciel imádnám ha kék hajam lehetne, nagyon vágyok rá. Múltkor mikor valakinek elmeséltem rögtön jött a válasz hogy hát akkor festessem be és ne törődjek mással. De legyünk őszinték srácoknak nem áll jól (én is látom).
Ha egy lány férfiakra jellemző hobbit választ (pl: küzdősport) akkor rögtön "Azta de király". Ha egy srác dönt valami olyan dolog mellett ahol inkább csajok dominálnak (pl balett) akkor már rég "hülye buz i".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!